6 καλοί λόγοι για να πείσετε τον άντρα σας να ουρεί καθιστός

6 καλοί λόγοι για να πείσετε τον άντρα σας να ουρεί καθιστός

Μπορεί δύο άνθρωποι να γνωρίζονται πολύ καιρό πριν παντρευτούν και μείνουν μαζί, αλλά όταν γίνει αυτό, παρουσιάζεται η ανάγκη για κάποιους συμβιβασμούς που είναι απαραίτητοι για μια αρμονική συμβίωση. Στην πορεία, βέβαια, ανακαλύπτουν νέους τρόπους να βελτιώσουν την καθημερινότητα στο σπίτι. Μιλάμε για τρόπους που δεν είχαν φανταστεί ποτέ ότι θα έκαναν τη ζωή και των δυο τους καλύτερη, όπως, ας πούμε, το να μάθει ο σύζυγος να ουρεί καθιστός αντί όρθιος!

Δεν λερώνει

Εντάξει, μη μου πείτε ότι είναι αμελητέο το ζήτημα ή ότι ο δικός σας έχει πολύ καλό στόχο γιατί όσο «αλφάδι» και να είναι κανείς, τα πιτσιλίσματά του θα τα κάνει εδώ κι εκεί. Γιατί, λοιπόν, να είστε με το καθαριστικό στο χέρι όποτε μπαίνετε στο μπάνιο και να μην έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ότι η λεκάνη λαμποκοπάει και είναι απαλλαγμένη από μικρόβια ακόμα κι αν έχει χρησιμοποιηθεί ήδη αρκετές φορές. 

Ξεκουράζεται

Κακά τα ψέματα, ακόμα και αν είναι για 1 λεπτό, άλλο να στέκεσαι όρθιος και άλλο να κάθεσαι, ειδικά μετά από μια κουραστική μέρα ή το βράδυ που ξυπνάς μέσα στον ύπνο σου. Και το 1 λεπτό μπορεί να μην είναι πολύ, αλλά τα πολλά λεπτά μέσα στην ημέρα δεν είναι και λίγα αν τα βάλεις όλα μαζί. Άσε που αν κάθεσαι, μπορείς να το τραβήξεις έως και για 5λεπτο ή 10λεπτο, να ξεκουραστείς κανονικά και να παίξεις και καμιά πασιέντζα στο κινητό.

Διευκολύνει το σώμα του

Σύμφωνα με κάποιες έρευνες, η καθιστή θέση είναι αισθητά καλύτερη για όσους έχουν προβλήματα με τον προστάτη τους αφού διευκολύνει τη ροή και δεν επιβαρύνει περαιτέρω την υπάρχουσα κατάσταση. Ακόμα και αν κάποιος δεν έχει διακριτό πρόβλημα, όμως, ο προστάτης μπορεί να επιβαρύνεται όσο περνούν τα χρόνια και έτσι, μια σταθερά ομαλότερη ενούρηση ίσως να έχει ευεργετικά αποτελέσματα μακροπρόθεσμα.

Κάνει οικονομία!

Λίγα μπάνια έχουν παράθυρο που βλέπει ήλιο κι έτσι τις περισσότερες φορές μέσα στη μέρα, ο άντρας πρέπει να ανάψει το φως για να βλέπει που στοχεύει. Και αναμμένο φως σημαίνει κατανάλωση ρεύματος που μοιάζει αμελητέα, αλλά συνολικά μπορεί να είναι αισθητή. Καθιστός όμως, ο σύζυγος μπορεί να ουρεί άνετα στο ημίφως, ακόμα και στο σκοτάδι, κάτι που του επιτρέπει να χαλαρώνει πιο πολύ και να βυθίζεται για λίγο στις σκέψεις του.

Εκτιμά την καθαριότητα

Όπως και να το κάνουμε, όταν κάθεσαι τόσο συχνά (είναι πολύ περισσότερες οι φορές που πηγαίνεις για κατούρημα), νοιάζεσαι ακόμα περισσότερο για την καθαριότητα της λεκάνης και το εκτιμάς ιδιαίτερα όταν τη βρίσκεις λαμπερή και πεντακάθαρη. Κατά προέκταση, αρχίζεις και αντιλαμβάνεσαι αλλιώς τον καθημερινό αγώνα της γυναίκας σου, αλλά και την καθαριότητα γενικότερα, που είναι σημαντική και για την υγεία μας.

Ζεσταίνει τη θέση

Πόσες φορές δεν έχουμε βλαστημίσει που έπρεπε να κάτσουμε σε ένα κρύο κάθισμα τουαλέτας μέσα στο καταχείμωνο και με τα καλοριφέρ κλειστά; Αν όμως ο σύζυγος κάθεται πιο συχνά, τότε τις περισσότερες φορές το κάθισμα θα μας περιμένει ζεστό ζεστό, ώστε να απολαύσουμε αυτές τις λίγες στιγμές μοναξιάς πριν επιστρέψουμε πιο χαλαρές στις καθημερινές αγγαρείες μας.

v