Η κίνηση-ματ που θα αναβαθμίσει, οικονομικά, την εμπειρία της τηλεκπαίδευσης

Η κίνηση-ματ που θα αναβαθμίσει, οικονομικά, την εμπειρία της τηλεκπαίδευσης

Οι μαμάδες το γνωρίζουμε πολύ καλά: η τηλεκπαίδευση των παιδιών μας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ιδίως όταν σε αυτό δεν βοηθάει και ο τεχνολογικός μας εξοπλισμός. Γιατί μέχρι να μας βρει η πανδημία, οι περισσότεροι από εμάς είχαμε έναν υπολογιστή ή ένα tablet για όλη την οικογένεια. Και αυτό, πιο πολύ, για να παίζουμε το εκάστοτε παιχνίδι ή να κάνουμε βιντεοκλήσεις με τους παππούδες στο χωριό.

Εδώ και έναν χρόνο όμως, αυτός ο ένας υπολογιστής έχει γίνει εργαλείο δουλειάς για τους γονείς αλλά και τηλεκπαίδευσης για τα παιδιά. Πόσο να αντέξει; Αυτή την πολύτιμη βοήθεια που περιμέναμε, λοιπόν, προσφέρει σε περισσότερα από 325.000 νοικοκυριά της χώρας μας, το πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα» που έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα 12 Απριλίου. 

Το πρόγραμμα προσφέρει σε περισσότερους από 560.000 δικαιούχους, 4 – 24 ετών, από ένα voucher 200€ για αγορά desktop, laptop ή tablet, με στόχο την υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας με σύγχρονα ψηφιακά μέσα, τη διευκόλυνση της πρόσβασης των παιδιών σε ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό και την περαιτέρω ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων τους.

Ο απόλυτος προορισμός για τεχνολογία αιχμής, το ΠΛΑΙΣΙΟ, δεν θα μπορούσε παρά να συμμετέχει στην «Ψηφιακή Μέριμνα» αφού προάγει, χρόνια τώρα, την εκπαίδευση. Η αγαπημένη εταιρεία, διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων στα κορυφαία brands τεχνολογίας αλλά και εξουσιοδοτημένο service σε HP, Asus και Turbo-X. Θέλεις κι άλλους λόγους να επιλέξεις το ΠΛΑΙΣΙΟ για την εξαργύρωση του voucher; Τότε αξίζει να μάθεις πως οι πελάτες του, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την αγορά, θα έχουν στη διάθεσή τους έναν εξειδικευμένο συνεργάτη για να τους λύσει όλες τις απορίες και να εξυπηρετηθούν άμεσα. Μάλιστα, για εκείνους που επιλέξουν ένα από τα φυσικά καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ για την εξαργύρωση του voucher τους, υπάρχει ένα ειδικά διαμορφωμένο σημείο εκτός του καταστήματος για την ταχύτερη εξυπηρέτησή τους.

Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου μέσω eshop ή τηλεφωνικά και να επωφεληθείς από την άμεση παράδοση που εγγυάται το ΠΛΑΙΣΙΟ, σε μόλις 24 ώρες. Έτσι, μπορεί το μικρό σου να απολαύσει άμεσα την εμπειρία της τηλεκπαίδευσης, με το νέο του laptop!

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να δεις εδώ εάν είσαι ένας από τους δικαιούχους του προγράμματος κι έπειτα να κάνεις την παραγγελία σου εδώ ή να καλέσεις στο 2102895000, όπου εξειδικευμένοι συνεργάτες θα σε εξυπηρετήσουν άμεσα. Διαφορετικά, επισκέψου ένα από τα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ.

Η ΠΛΑΙΣΙΟ Computers στηρίζει έμπρακτα την εκπαίδευση έχοντας προχωρήσει σε δωρεά tablet σε 87 σχολεία ακριτικών και δύσκολα προσβάσιμων περιοχών στην Ελλάδα, στη δημιουργία της πρώτης STEM Library σε σχολείο της Αττικής αλλά και στη δωρεά δεκάδων χιλιάδων σχολικών τσαντών σε δημοτικά και νηπιαγωγεία ολόκληρης της χώρας, σε ετήσια βάση, από το 2016. Το πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα», στο οποίο συμμετέχει σήμερα, υλοποιείται υπό την αιγίδα των Υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων, Οικονομικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Ψηφιακής Διακυβέρνησης & την Κοινωνία της Πληροφορίας.

Εξαργύρωσε σήμερα το voucher της «Ψηφιακής Μέριμνας» στο ΠΛΑΙΣΙΟ και άλλαξε την εμπειρία της τηλεκπαίδευσης για το παιδάκι σου, ριζικά.

v