Μπαμπάς ενθαρρύνει τον 3χρονο γιο του να ρίξει μπουνιά σε παιδάκι που το χτύπησε

Μπαμπάς ενθαρρύνει τον 3χρονο γιο του να ρίξει μπουνιά σε παιδάκι που το χτύπησε

Η βία δεν αποτελεί λύση σε καμία περίπτωση και αυτό είναι ένα από τα βασικά μαθήματα που πρέπει να διδάξουμε τα παιδιά μας. Ωστόσο, όπως θα διαπιστώσετε στη συνέχεια, δεν συμμερίζονται όλοι αυτή την άποψη αφού υπάρχουν γονείς που μαθαίνουν στα παιδιά τους το ακριβώς αντίθετο.

Ο λόγος για τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, έναν διάσημο Ιρλανδό παλαιστή που φαίνεται να ξεσήκωσε τα πλήθη με ανάρτησή του στο Instagram. Στο βίντεο που ανέβασε, τον βλέπουμε σε μια παραλία να μιλάει στο μικρό γιο του και να του δείχνει το μενταγιόν που φοράει στο λαιμό, το οποίο απεικονίζει ένα λιοντάρι.

«Είναι το σύμβολο της οικογένειας μας, είναι ένα κεφάλι λιονταριού με ένα στέμμα, γιατί είμαστε βασιλιάδες, είσαι ο βασιλιάς» λέει στο παιδί του και μέχρι εδώ φαίνεται να είναι απλά μια γλυκιά στιγμή μεταξύ πατέρα και γιου. Η συνέχεια, όμως, είναι πολύ διαφορετική - έως και κατακριτέα!

«Χτύπα τον κι εσύ, χτύπα τον στο σαγόνι»

Απ΄ό,τι φαίνεται, κάποιο παιδάκι χτύπησε τον γιο του ΜακΓκρέγκορ και ο παλαιστής ρωτάει πού τον χτύπησε. Μετά παροτρύνει τον γιο του να ανταποδώσει το χτύπημα. «Χτύπα τον στο σαγόνι, χτύπα τον στη μύτη, γι΄αυτό προπονούμαστε» του λέει με πάθος ο 32χρονος μπαμπάς και οι αντιδράσεις των ακολούθων του δεν είναι πολύ κολακευτικές. 

«Δεν είναι σωστό να μεγαλώνεις ένα παιδί μαθαίνοντάς το να χτυπάει τα άλλα παιδιά. Πρέπει να το διδάξεις να είναι ευγενικός και να σέβεται» είναι ένα από τα σχόλια που δέχτηκε ο Ιρλανδός παλαιστής, ενώ κάποιος άλλος έγραψε: «Είναι λάθος αυτό που έκανες. Δεν είμαι γονιός, αλλά μην μαθαίνετε στα παιδιά σας να παλεύουν! Πρέπει να είναι ανώτερα και να καταδικάζουν τη βία». 

Ωστόσο, παρά τα πολλά μηνύματα που καταδικάζουν τη στάση του, υπήρξαν κι εκείνα που τον υποστήριζαν με σθένος! Όπως και να’ χει, εμείς καταδικάζουμε τη βία από όπου κι αν προέρχεται κι ελπίζουμε η νέα γενιά να μην καταφεύγει στο «ξύλο» για να λύνει τα προβλήματά της. 

Πηγή: givemesport.com

v