«Η αγκαλιά της κολλητής μας είναι το καλύτερο αντίδοτο στην στενοχώρια»

«Η αγκαλιά της κολλητής μας είναι το καλύτερο αντίδοτο στην στενοχώρια»

Θέλοντας και μη, μεγαλώνοντας ο κύκλος των φίλων μικραίνει. Άλλοι εξαφανίζονται, άλλοι σε προδίδουν και με κάποιους απλώς δεν ταιριάζεις πια. Ευτυχώς, στη ζωή μας υπάρχει αυτή η φίλη-η ομορφότερη σταθερά της ζωής μας για να μας σηκώνει όταν πέφτουμε και να μας χαρίζει την πιο καθησυχηστική αγκαλιά. Αυτό το κείμενο είναι αφιερωμένο στην κολλητή που ισοδυναμεί με αδερφή.

«Η αληθινή φιλία, αυτή που κάνει την καρδιά σου να φτερουγίζει από χαρά παίρνει καιρό για να χτιστεί και χρειάζεται γερά θεμέλια για να ανθίσει και να κρατήσει στον χρόνο.

Η γυναίκα που αποκαλούμε ''κολλητή'' είναι η πιο όμορφη σταθερά της ζωής μας. Σε στενάχωρες στιγμές η αγκαλιά της κάνει τις μαύρες σκέψεις να εξαφανίζονται. Μαζί της νιώθεις ασφαλής και το κυριότερο, νιώθεις την αγάπη της. Σε καθησυχάζει και χωρίς να στο πει, σου δείχνει πως όλα θα πάνε καλά.

Όταν σε κυριεύει η μοναξιά, τα αστεία και τα λόγια της γεμίζουν το κενό που αισθάνεσαι. Κάθε μέρα, σκέφτομαι πόσο ευγνώμων είμαι. Δεν έχω άλλες φίλες, αλλά δεν τις χρειάζομαι επειδή έχω μία και μοναδική που με συμπληρώνει.

Αν το σκεφτούμε, η ζωή μας είναι γεμάτη με σκαμπανεβάσματα. Και ποια είναι πάντα δίπλα μας; Ποια μας ενθαρρύνει; Η κολλητή μας. Η αγκαλιά της είναι το αντίδοτο της στενοχώριας και η αγάπη της βάλσαμο στην καρδιά.

Γι' αυτό μην ξεχνάτε να της λέτε ''ευχαριστώ'' και ''σ'αγαπώ''! Φίλες σαν εκείνη σπανίζουν! Ποτέ μην θεωρείτε τους ανθρώπους δεδομένους, ειδικά εκείνους που σας αγαπούν και σας αποδέχονται γι' αυτό που είστε. Αυτό που έχετε είναι τόσο αληθινό και ισχυρό γι' αυτό και είναι σημαντικό να της δείχνετε πόσο την εκτιμάτε καθημερινά.»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v