Το σεξ με τον άντρα της την έστειλε στο νοσοκομείο με οργασμό που δεν σταματούσε

Το σεξ με τον άντρα της την έστειλε στο νοσοκομείο με οργασμό που δεν σταματούσε

Δεν υπάρχει άνθρωπος να μην παραδέχεται πως το σεξ είναι υπέροχο. Βέβαια, είναι υπέροχο όταν γίνεται με τον κατάλληλο παρτενέρ, υπό τις κατάλληλες συνθήκες και έχει και την κατάλληλη… διάρκεια! Κι αυτό μπορεί να μας το επιβεβαιώσει μία γυναίκα που το σεξ με τον άντρα της μετατράπηκε σε σκέτο εφιάλτη.

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ «Το σεξ μ' έστειλε στην εντατική», η Λιζ με τον σύντροφό της ξύπνησαν ένα πρωί και έκαναν σεξ. Ωστόσο, ο οργασμός της γυναίκας είχε απρόσμενα μεγάλη διάρκεια και το ζευγάρι άρχισε να πανικοβάλλεται. Μιάμιση ώρα μετά, κι αφού η Λιζ είχε δοκιμάσει τα πάντα για να σταματήσει τον οργασμό της, εκείνος δε σταματούσε με τίποτα. 

«Άρχισα να χοροπηδάω, ήπια ένα μεγάλο ποτήρι κόκκινο κρασί και πήρα αντισταμινικά. Τίποτα δεν είχε αποτέλεσμα» θυμάται η Λιζ. «Πήρα το αφεντικό μου και του είπα ότι δεν αισθανόμουν καλά και έπειτα καλούσα κάθε είδους γιατρό προσπαθώντας να πάρω μια απάντηση για το τι συνέβαινε».

Ο άντρας της τής πρότεινε να πάνε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί ετοιμάζονταν να της συνταγογραφήσουν valium. «Ξαφνικά, πριν μου χορηγήσουν ηρεμιστικό οι γιατροί, ο οργασμός σταμάτησε μετά από αρκετές ώρες!» λέει η Λιζ. «Βασικά δεν το πίστευα και ήμουν σίγουρη ότι από λεπτό σε λεπτό θα ξαναξεκινούσε».

Ωστόσο, το πρόβλημα δεν λύθηκε εκείνη την ημέρα και η Λιζ παίρνει φαρμακευτική αγωγή για να ελέγξει τους οργασμούς της, που έκτοτε δεν σχετίζονται απαραίτητα με το σεξ. «Μπορεί να συμβεί ενώ βλέπω τηλεόραση ή περπατάω» εξηγεί η Λιζ που έφτασε να έχει μέχρι και 12 παρατεταμένους οργασμούς σε μία μέρα.

Πηγή: reader.gr

v