Κοριτσάκι γεννήθηκε με τόσο πυκνά μαλλιά που στον 1 χρόνο την μπερδεύουν με νήπιο

Κοριτσάκι γεννήθηκε με τόσο πυκνά μαλλιά που στον 1 χρόνο την μπερδεύουν με νήπιο

Οι φωτογραφίες της έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου και όχι άδικα. Η μικρή Lottie έχει προκαλέσει αίσθηση για πολλούς λόγους. Πρώτον, οι γονείς της τη θεωρούν παιδί θαύμα αφού η μαμά της τη γέννησε μετά από 8 αποβολές, και δεύτερον λόγω των μαλλιών της.

Οι γιατροί είχαν πει στο νεαρό ζευγάρι πως δεν θα μπορέσει να κάνει δεύτερο παιδιά, αλλά εκείνοι δε σταμάτησαν ποτέ να προσπαθούν και να ελπίζουν. Μετά από 8 αποτυχημένες προσπάθειες και μπόλικη στεναχώρια, συνέβη το θαύμα!

Η Emily έμεινε έγκυος και, παρά τις ανησυχίες της, η εγκυμοσύνη ήταν ομαλή και πήγε καλά μέχρι το τέλος. Όταν γεννήθηκε η μικρή Lottie, μάλιστα, κέρδισε τις εντυπώσεις γιατρών και νοσοκόμων αφού δεν έμοιαζε με τα άλλα μωράκια!

Για την ακρίβεια, είχε τόσα πολλα μαλλιά που κανείς δεν είχε ξαναδεί μέχρι τότε.  «Όταν γεννήθηκε, με εξέπληξε το πόσο σκούρα και πολλά ήταν τα μαλλιά της, δεν το περίμενα καθόλου!»θυμάται η Emily, ενώ διαψεύδει τις φήμες πως όταν κυοφορείς έμβρυο με πολλά μαλλιά, έχεις καούρες στο στομάχι. 

Σήμερα η Lottie είναι ενός έτους και τα μαλλιά της έχουν το ίδιο μήκος με τα μαλλιά της 6χρονης αδελφής της. Η μαμά της, μια εργαζόμενη μητέρα με λίγο ελεύθερο χρόνο, ξοδεύει καθημερινά πάνω από 20 λεπτά για να φροντίζει τις μπούκλες της Lottie, ενώ δεν είναι λίγα τα χρήματα που χρειάζεται η οικογένεια για να περιποιείται την…. αφάνα της!

Όπως εξομολογείται η μητέρα της, το κοριτσάκι χρησιμοποιεί ήδη μαλακτικό και ειδικά προϊόντα για ατίθασα μαλλιά με πλούσιες μπούκλες. 

Πηγή: mirror.co.uk

v