Κρήτη: 13χρονος κατηγορείται ότι βίασε και βιντεοσκόπησε συνομήλική του

Κρήτη: 13χρονος κατηγορείται ότι βίασε και βιντεοσκόπησε συνομήλική του

Μια σοκαριστική καταγγελία που προκαλεί αποτροπιασμό με πρωταγωνιστές έφηβους μαθητές απασχολεί την αστυνομία τα τελευταία 24ωρα. Συγκεκριμένα, ένας 13χρονος μαθητής από το Ηράκλειο Κρήτης κατηγορείται ότι βίασε και βιντεοσκόπησε συνομήλική του.

Σύμφωνα με πηγές του Cretalive, η οικόγενεια του κοριτσιού προέβη στην σχετική καταγγελία στην Ασφάλεια, ενώ 4 ακόμα ανήλικοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της συνεργείας σε βιασμό - καθώς εμφανίζονται να βρίσκονται έξω από το χώρο όπου φέρονται να συντελέστηκαν οι καταγγελλόμενες πράξεις ανάμεσα στα δύο 13χρονα παιδιά, παρακολουθούσαν δηλαδή τα όσα συνέβαιναν.

Ο 13χρονος μαθητής απολογήθηκε την Τρίτη 4 Μαϊου στην αρμόδια ανακρίτρια στο Ηράκλειο και αρνήθηκε την κατηγορία βιασμού και βίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι περιέγραψε με λεπτομέρεις τα όσα συνέβησαν εκείνη τη μέρα με την συνομήλική του, δίνοντας τις δικές του εξηγήσεις.

Ο έφηβος κατηγορείται ότι βιντεοσκόπησε την πράξη με το κινητό του τηλέφωνο, υλικό το οποίο φέρεται να διακινήθηκε και σε άλλα κινητά ανηλίκων της παρέας. Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία ο ανήλικος φέρεται να απείλησε κατά κάποιο τρόπο την κοπέλα ότι θα δημοσιοποιήσει το βίντεο, αν δεν επαναλαμβανόταν μεταξύ τους το όλο σκηνικό.

Πηγές αναφέρουν ότι κάποιος από το συγγενικό κύκλο του κοριτσιού ανακάλυψε τι συνέβη και έτσι ενημερώθηκαν οι γονείς, οι οποίοι απευθύνθηκαν στις αρμόδιες Αρχές.

Η διερεύνηση της υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς θα κληθούν και τα τέσσερα αγόρια που κατονομάζονται ενώ αναμένεται να εξεταστεί και το περιεχόμενο των κινητών τηλεφώνων τους.

Πηγή: thetoc.gr

v