Διευθύντρια σχολείου έδειρε 6χρονο με... σανίδα για έναν χαλασμένο υπολογιστή

Διευθύντρια σχολείου έδειρε 6χρονο με... σανίδα για έναν χαλασμένο υπολογιστή

Σκηνές απίστευτης αγριότητας εκτυλίχθηκαν σε σχολείο στη Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν η διευθύντρια έδειρε ένα 6χρονο κοριτσάκι με σανίδα μπροστά στην έντρομη μητέρα του. Ο λόγος; Το παιδί φέρεται να είχε προκαλέσει ζημιά σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ευτυχώς, η μαμά βρήκε την ψυχραιμία να τραβήξει τον ξυλοδαρμό σε βίντεο, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα την αδίστακτη εκπαιδευτικό στα μάτια όλου του κόσμου αλλά και των αρμόδιων αρχών.

Στο επίμαχο βίντεο βλέπουμε την Μελίσα Κάρτερ να χτυπάει το παιδί επανειλλημένα με μια ξύλινη σανίδα με τη βοήθεια μιας υπαλλήλου του σχολείου. Το παιδί κλαίει και προσπαθεί να αποφύγει τις ξυλιές, αλλά μάταια. Όλα αυτά λαβαίνουν χώρα μπροστά στη μητέρα του 6χρονου κοριτσιού που, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν γνωρίζει καλά αγγλικά κι έτσι δεν έχει καταλάβει περί τίνος πρόκειται.

Απ’ ότι φαίνεται, το κοριτσάκι φέρεται να είχε χαλάσει έναν υπολογιστή του σχολείου και η μητέρα κλήθηκε για να πληρώσει τη ζημιά. Αντ’ αυτού, έγινε μάρτυρας μιας εξαιρετικά βίαιης τιμωρίας που είναι αδύνατο να αιτιολογηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

«Το μίσος με το οποίο χτυπούσε την κόρη μου είναι αδιανόητο», δήλωσε η μητέρα στα τοπικά μέσα.



Δυστυχώς, στην Πολιτεία της Φλόριντα, η τιμωρία με χρήση σωματικής βίας δεν απαγορεύεται έαν έχει λάβει γνώση και έχει δώσει άδεια ο διευθυντής του σχολείου. Βέβαια, στην περίπτωση εκούσιας καταστροφής σχολικής περιουσίας, αν και προβλέπονται αυστηρές τιμωρίες, ο ξυλοδαρμός δεν είναι μία από αυτές. Στην προκειμένη περίπτωση πάντως, και μετά τη διαρροή του βίντεο σε όλα τα διαδικτυακά μέσα, οι αρχές αποφάσισαν να θέσουν τη διευθύντρια υπό έρευνα για κάθε είδους ευθύνες, ενώ το παιδί βλέπει ήδη ψυχολόγο για να ξεπεράσει το σοκ.

Πηγή: usatoday.com
v