Ληστές σκότωσαν 20χρονη μητέρα μπροστά στο 11 μηνών μωρό της

Ληστές σκότωσαν 20χρονη μητέρα μπροστά στο 11 μηνών μωρό της

Σοκ έχει προκαλέσει το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στα Γλυκά Νερά με θύμα μια νεαρή μητέρα! Η νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε από τρεις ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι, μπροστά στον 33χρονο σύζυγό της και το 11 μηνών παιδί τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ΕΡΤ και του ρεπόρτερ Γ. Γεραφέντη, ο σύζυγος, ο οποίος είναι πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, κατέθεσε ότι περίπου στις 4:30 τα ξημερώματα, τρεις άνδρες με κουκούλες που μιλούσαν σπαστά ελληνικά, μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας παράθυρο στην πίσω πλευρά της μεζονέτας. Πριν μπουν στο σπίτι, δεν δίστασαν να σκοτώσουν το σκυλί της οικογένειας, καθώς τους είδε και γάβγιζε. Το σκυλί το βρήκαν οι αστυνομικοί κρεμασμένο στα κάγκελα του κήπου.

Βασάνισαν και δολοφόνησαν την 20χρονη

Στη συνέχεια οι αδίστακτοι κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι και αφού έδεσαν τον 33χρονο άνδρα σε μια καρέκλα, επιτέθηκαν στην 20χρονη σύζυγό του. Πιθανόν κακοποίησαν τη γυναίκα για να τους αποκαλύψει που είχαν χρήματα και κοσμήματα και καθώς εκείνη φώναζε, είτε την στραγγάλισαν, είτε προκάλεσαν τον θάνατό της με ασφυξία χρησιμοποιώντας μαξιλάρι μπροστά στον σύζυγό της και το μόλις 11 μηνών μωρό τους.

Ένας ηλικιωμένος γείτονας που άκουγε τις εκκλήσεις του άνδρα για βοήθεια επικοινώνησε στις 06:14 με την Άμεση Δράση. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν το 11 μηνών παιδί δίπλα στη νεκρή μητέρα του, να κλαίει, ενώ οι ληστές είχαν διαφύγει με 10.000 ευρώ που βρήκαν στο σπίτι. 

Στο σημείο έσπευσε συνεργείο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών για να συλλέξει αποτυπώματα και γενετικό υλικό, ενώ αναζητείται υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Το βρέφος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων.

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v