11χρονος πήδηξε από παράθυρο σχολικού λεωφορείου για να γλυτώσει το bullying

11χρονος πήδηξε από παράθυρο σχολικού λεωφορείου για να γλυτώσει το bullying

Ένα αγόρι μόλις 11 χρονών στην Πολιτεία της Τζόρτζια των ΗΠΑ, αναγκάστηκε να πηδήξει από σχολικό λεωφορείο που βρισκόταν εν κινήσει για να αποφύγει τη βίαιη παρενόχληση από ομάδα συμμαθητών του.

Ο πατέρας του παιδιού, Ντίον Μέρφι, δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό της Ατλάντα πως, κατά τη φετινή σχολική χρονιά, τα μεγαλύτερα παιδιά παρενοχλούν τον γιο του κάθε πρωί καθ’ οδόν για το σχολείο. Μάλιστα, το επίμαχο περιστατικό πριν το ατύχημα έχει καταγραφεί σε βίντεο το οποίο παρακολούθησαν μαζί με τον διευθυντή του σχολείου. 

Στο βίντεο φαίνεται ένα παιδί να πλησιάζει επιθετικά στο πρόσωπο του 11χρονου και να το σπρώχνει πάνω στο παράθυρο, ενώ ένα άλλο παιδί του έβγαζε το παπούτσι. Ο μικρός τότε, πέφτει από το παράθυρο στην προσπάθειά του να ξεφύγει απ’ τους δυνάστες του.

Σύμφωνα με τις αρχές, το παιδί προσγειώθηκε στο καπό ενός αγροτικού και στη συνέχεια στο οδόστρωμα. Ευτυχώς, γλύτωσε τα χειρότερα, υποφέροντας μόνον από μία ελαφρά διάσειση κι ένα κάταγμα στον αγκώνα.

Ο πατέρας του δήλωσε επίσης, ότι ο γιος του έχει δεχτεί επανειλημμένα bullying και είχε συναντηθεί ήδη πριν το ατύχημα με τους επικεφαλείς του σχολείου για να δουν τι θα κάνουν με τα αυξανόμενα φαινόμενα σχολικού εκφοβισμού.

«Υπάρχουν πολλά παρόμοια περιστατικά καταγεγραμμένα και αυτό είναι που με εξοργίζει», κατέληξε ο Μέρφι, «Το σχολείο τα αγνόησε και δεν έκανε τίποτα για να εξαλειφθούν πριν να είναι αργά. Δεν τα πήραν στα σοβαρά κι έτσι ο γιος μου κόντεψε να χάσει την ίδια του τη ζωή.»

Πηγή: foxnews.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v