Μπορώ να ξεκινήσω την αντισύλληψη 3 μέρες πριν την περίοδο;

Μπορώ να ξεκινήσω την αντισύλληψη 3 μέρες πριν την περίοδο;

Ερώτηση:
Μπορώ να ξεκινήσω την αντισύλληψη 3 μέρες πριν από την περίοδο;
Απάντηση:

Η αντισύλληψη ξεκινάει την πρώτη φορά, την πρώτη ημέρα της περιόδου. Αν θέλετε για νωρίτερα, χρησιμοποιείστε κάποιο άλλο είδος όπως αντρικό προφυλακτικό για να είστε σίγουρη ότι δεν θα μείνετε έγκυος σε περίπτωση που έχει γίνει κάποιο σφάλμα με την ωορρηξία σας.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v