Μαμά γέννησε μωρό 5,7 κιλών που μοιάζει με αγοράκι... 4 μηνών!

Μαμά γέννησε μωρό 5,7 κιλών που μοιάζει με αγοράκι... 4 μηνών!

Πριν λίγο καιρό, ξεφύτρωσε ένα νέο challenge στο Tik Tok που ζητούσε από τους γονείς να πουν το βάρος του νεογέννητου μωρού τους, ώστε να δουν ποια έχει γεννήσει το βαρύτερο παιδί. Τότε, η χρήστης του TikTok @shans1588 που πήρε μέρος στην πρόκληση, ανέβασε ένα βίντεο με το νεογέννητο μωρό της και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Το νεογέννητο αγοράκι της ζύγιζε 6,36 κιλά, είχε ύψος 60,9 εκατοστά και τα πρώτα του ρουχαλάκια ήταν για μωρά εννιά μηνών. Ωστόσο, πριν λίγες μέρες εμφανίστηκε κι άλλη μία μαμά που το μωρό της συναγωνίζεται επάξια τον τίτλο του δεύτερου «μεγαλύτερου μωρού». 

Η μαμά με το ψευδώνυμο @erikasilen είπε στην αρχή του βίντεο: «Θέλετε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι; Σας κερδίζω» και απ’ ότι φαίνεται κέρδισε τουλάχιστον τις εντυπώσεις, αφού είδαν την ανάρτησή πάνω από 6 εκατομμύρια άνθρωποι.

«Στις 37 εβδομάδες πήγα για υπερηχογράφημα και ο γιος μου ζύγιζε ήδη 4 κιλά και 100 γραμμάρια. Αποφασίσαμε πως η καισαρική είναι η καλύτερη λύση και κλείσαμε ραντεβού για τον τοκετό. Απ’ ότι φαίνεται, ο γιατρός μου είχε απόλυτο δίκιο που επέμενε για καισαρική, αφού τελικά ο γιος μου γεννήθηκε 5 κιλά και 700 γραμμάρια!».



Τα σχόλια που συγκέντρωσε το συγκεκριμένο βίντεο ήταν πολλά και έγινε πολύ γρήγορα viral. Μάλιστα, κάποιοι είπαν ότι το νεογέννητο μωρό θυμίζει παιδάκι 3 χρονών, ενώ κάποιος άλλος, αστειευόμενος, σχολίασε πως ο γιος της είναι τόσο μεγαλόσωμος που πρέπει να πληρώνει… φόρους!

Όπως και να’ χει, εμείς τους ευχόμαστε να είναι γεροί κι ευτυχισμένοι και ποιος ξέρει - ίσως αυτό το μωράκι γίγας να γίνει ο νέος Αντετοκούνμπο των γηπέδων!

Πηγή: nzherald.co.nz

v