Συγκλονίζει ο σύζυγος της Καρολάιν: «η κόρη μας δεν θα θυμάται την υπέροχη μαμά της»

Συγκλονίζει ο σύζυγος της Καρολάιν: «η κόρη μας δεν θα θυμάται την υπέροχη μαμά της»

Συντετριμμένος εμφανίστηκε ο σύζυγος της Καρολάιν στην κηδεία της άτυχης συντρόφου του, όπου παρευρίσκονται η μητέρα της, το μωρό τους, φίλοι, συγγενείς, αλλά και όλο το νησί της Αλοννήσου που ήρθε για να πει το ύστατο αντίο στην αδικοχαμένη συμπολίτισσα.

Ο 32χρονος κατέφτασε στην Αλόννησο με ελικόπτερο της εταιρείας όπου εργάζεται και η εικόνα του, να κρατά στην αγκαλιά το 11 μηνών μωρό τους, συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Με λόγια απέραντου πόντου και οδύνης ο τραγικό σύζυγος αποχαιρέτησε, πριν από λίγη ώρα, την αγαπημένη του σύντροφο και μητέρα του παιδιού του. Ο επικήδειος λόγος του σπαράζει κυριολεκτικά την καρδιά όλων μας: 

«Είμαι πολύ τυχερός που τη γνώρισα. Πάρα πολύ τυχερός που με αγάπησε κι είναι η μητέρα του παιδιού μου. Είμαι πολύ τυχερός για τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Ένα πράγμα με θλίβει περισσότερο απ’ όλα. Δεν είναι πια εδώ και δεν θα ξαναδώ την αγάπη μου. Η κόρη μας θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται πόσο υπέροχη ήταν η μανούλα της. Η Κάρολαϊν ήταν η χαρά της ζωής, η χαρά για όλο τον κόσμο η χαρά για το σπίτι μας, η χαρά για την κόρη της. Μέσα από τη Λυδία θα είναι για πάντα μαζί μου. Να είστε καλά να προσέχετε τους ανθρώπους που σας αγαπάνε.»

Πηγή: dikaiologitika.gr

v