Άνω Λιόσια: 75χρονος αυνανιζόταν έξω από σχολείο, μπροστά σε μαθητές

Άνω Λιόσια: 75χρονος αυνανιζόταν έξω από σχολείο, μπροστά σε μαθητές

Οι ανησυχίες των γονέων για όλα όσα θα αντιμετωπίσουν τα παιδιά τους έξω από το ασφαλές πλαίσιο του σπιτιού είναι πολλές και συχνά υπερβολικές. Ωστόσο, αυτό που συνέβη Άνω Λιόσια Αττικής, με έναν ηλικιωμένο άντρα να αυνανίζεται σε κοινή θέα έξω από σχολείο της περιοχής, ξεπερνά κάθε φαντασία!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 75χρονος άντρας στάθμευσε το αυτοκίνητό του έξω από το  2ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων και, ενώ κοιτούσε τα παιδιά που έπαιζαν στο προαύλιο, αυνανιζόταν. Οι μαθητές τον είδαν και παρακολουθούσαν έκπληκτοι αυτό που συνέβαινε μπροστά τους, αλλά και φοβισμένοι αφού δεν  γνώριζαν τις προθέσεις του.

Ευτυχώς, εκείνη τη στιγμή πέρασε όχημα με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ από την περιοχή, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν, συνέλαβαν τον 75χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα.

Σύμφωνα μα την μαρτυρία ενός μαθητή σε τηλεοτπική εκπομπή, ο 75χρονος βρισκόταν συχνά στο ίδιο σημείο, κοιτώντας τα παιδιά και κάνοντας διάφορες κινήσεις μέσα στο αυτοκίνητό του.

«Όταν γυρνούσα στο σπίτι, μετά το σχόλασμα, είδα τον κύριο αυτόν, είχε ρίξει το κάθισμα, έκανε διάφορες κινήσεις, κοιτώντας τα παιδιά» είπε ο μαθητής και πρόσθεσε: «Τον έβλεπα συχνά, ήταν εκεί από το πρωί έως το βράδυ. Τον είχα δει να αυνανίζεται. Δεν το είπα στους καθηγητές μου γιατί νόμιζα ότι δεν θα με πιστέψουν. Το είπα στους γονείς μου και μετά το είδαμε στην τηλεόραση».

Σε βάρος του ηλικιωμένου έχει σχηματιστεί δικογραφία ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μόνιμο κάτοικο των Άνω Λιοσίων. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοιο αδίκημα.

Πηγή: thetoc.gr

v