Να συνεχίσω τα duphaston ακόμα και αν δεν μου έχει έρθει περίοδος;

Να συνεχίσω τα duphaston ακόμα και αν δεν μου έχει έρθει περίοδος;

Ερώτηση:
Γειά σας! Ο γυναικολόγος μου έδωσε duphaston για 12 ημέρες, τα έχω πάρει τις 7 ημέρες, αλλά δεν έχω περίοδο ακόμα. Αν περάσουν κι άλλες 5 και δεν μου έχει έρθει να το συνεχίσω;
Απάντηση:

Το χάπι που παίρνετε θα σας φέρει περίοδο αφού τελειώσει η λήψη του. Μη βιάζεστε, ολοκληρώστε τη θεραπεία και περιμένετε.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v