Μαμά επιτέθηκε σε καθηγήτρια επειδή βοηθούσε μαθήτρια να κάνει self test

Μαμά επιτέθηκε σε καθηγήτρια επειδή βοηθούσε μαθήτρια να κάνει self test

Η συνωμοσιολογία στη χώρα μας για τον κορονοϊό, τα εμβόλια και τα self test δεν έχει τέλος. Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες διαφόρων περιστατικών ή αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από αρνητές, που επιμένουν ότι ο ιός δεν υφίσταται ενώ ο εμβολιασμός και τα self test είναι εργαλεία στα χέρια της κυβέρνησης προκείμενου να αλλάξουν το DNA μας ή να μας εξαφανίσουν.

Πολλοί από τους αρνητές, μάλιστα, είναι γονείς που αντιδρούν έντονα στη χρήση μάσκας ή στα self test που είναι υποχρεωμένα να κάνουν τα παιδιά τους πριν πάνε στο σχολείο. Ένα τέτοιο περιστατικό σημειώθηκε χθες σε σχολείο της χώρας μας, όταν μία μαμά - αρνήτρια επιτέθηκε φραστικά σε καθηγήτρια που προσπαθούσε να βοηθήσει 14χρονη μαθήτρια να κάνει το απαιτούμενο self test για να μην χάσει το μάθημά της. 

Στο βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας το απόγευμα της Τρίτης 18 Μαΐου, ακούγεται η συγκεκριμένη μητέρα να φωνάζει «Ε, τι κάνεις;» και την καθηγήτρια να απαντά: «Εγώ εξυπηρέτηση πήγα να κάνω».  Η μητέρα συνέχισε την επίθεσή της, κατηγορώντας την εκπαιδευτικό πως δεν είναι γιατρός και πως αυτό που κάνει είναι παράνομο. 

Η καθηγήτρια προσπάθησε να εξηγήσει ότι το μόνο που θέλει είναι να βοηθήσει ενώ όλο αυτό το διάστημα, η 14χρονη μαθήτρια παρακολουθεί το συμβάν αποσβολωμένη. 

Οι απειλές της μαμάς - αρνήτριας, όμως, συνεχίστηκαν: «Σου φέρνω αστυνομικό και σε συλλαμβάνουν. Όλοι το παίζουν γιατροί. Να ζητήσετε συγγνώμη» ακούγεται να λέει στο βίντεο, συμπληρώνοντας απευθυνόμενη σε παρευρίσκοντες: «Eίδατε ότι είδα; Εκπαιδευτικός απειλεί με μπατονέτα μαθήτρια της. Έτοιμη να την καρφώσει στη μύτη της μαθήτριας που κάθεται σαν υπνωτισμένη στον πάγκο;».

Πηγή: alfavita.gr

v