Δίδυμες αδερφές γέννησαν την ίδια μέρα με λίγα λεπτά διαφορά!

Δίδυμες αδερφές γέννησαν την ίδια μέρα με λίγα λεπτά διαφορά!

Οι δίδυμες αδελφές Caroline και Candice, μοιράστηκαν την μοναδική εμπειρία της εγκυμοσύνης παρέα, αφού έμειναν έγκυες ταυτόχρονα και γέννησαν την ίδια μέρα, με τον ίδιο γιατρό και λίγα λεπτά διαφορά δύο πανέμορφα αγοράκια! Σήμερα, ευτυχισμένες μανούλες και οι δύο, χαίρουν άκρας υγείας και δηλώνουν πανευτυχείς που θα μεγαλώσουν παρέα τα μωράκια τους.

Οι δύο αδερφές ήταν αχώριστες από παιδιά και τώρα που μεγάλωσαν και παντρεύτηκαν, ζουν στην ίδια γειτονιά. Τους τελευταίους εννιά μήνες, έζησαν ακόμα μία κοινή εμπειρία, αυτή της εγκυμοσύνης, αφού έμειναν έγκυες την ίδια περίοδο. 

Η ζωή τα έφερε έτσι, μάλιστα, που δεν χωρίστηκαν ούτε καν την ημέρα του τοκετού, αφού γέννησαν την ίδια μέρα σε διπλανά δωμάτια! Ακόμα και τότε, επικοινωνούσαν μεταξύ τους μέσα τηλεφώνου και στήριζαν η μία την άλλη. Το πιο παράξενο απ’ όλα είναι ότι γέννησαν σχεδόν ταυτόχρονα με 35 λεπτά διαφορά η μία από την άλλη!

H Caroline, που είναι λίγα λεπτά μεγαλύτερη από την αδελφή της, γέννησε πρώτη ένα αγοράκι 3 κιλά και 300 γραμμάρια την Τετάρτη 5 Μαΐου στις 4:43 το απόγευμα. Ο ξαδερφούλης του, πάλι, γεννήθηκε 3 κιλά και 250 γραμμάρια στις 5:18 το απόγευμα. 

Τα δύο μωράκια γεννήθηκαν στο ίδιο νοσοκομείο, από τον ίδιο γιατρό με 35 λεπτά διαφορά ενώ παιδιά και μαμάδες χαίρουν άκρας υγείας και έχουν ήδη επιστρέψει στα σπίτια τους. 

Πηγή: wistv.com

v