Η ζωή των μαμάδων μέσα από 11 υπέροχες και ρεαλιστικές φωτογραφίες

Η ζωή των μαμάδων μέσα από 11 υπέροχες και ρεαλιστικές φωτογραφίες

Όταν η φωτογράφος Roseann Hall γέννησε το τέταρτο παιδί της, ανακάλυψε πως η καθημερινότητά της δεν μοιάζει σε τίποτα με τις «τέλειες» φωτογραφίες που έβλεπε στα social media από άλλες μαμάδες. Το σπίτι της δεν είναι στην εντέλεια όπως των υπόλοιπων, το σώμα της έχει τα σημάδια από τις εγκυμοσύνες της ενώ τα παιδιά της λερώνονται, γκρινιάζουν και την ακολουθούν παντού.

Η Roseann Hall παραδέχτηκε ότι βλέποντας τις φωτογραφίες των άλλων μαμάδων, ένιωσε πολλές φορές άσχημα με την εμφάνισή της ή με την ανικανότητά της να τα έχει όλα στην εντέλεια. Σκέφτηκε επίσης πως ίσως ένιωθαν το ίδιο κι άλλες μαμάδες, οπότε αποφάσισε να δείξει την καθημερινότητα μιας μαμάς όπως ακριβώς είναι και όχι μέσα από φίλτρα και ωραιοποιήσεις όπως γίνεται μέχρι τώρα. 

Ξεκίνησε, λοιπόν, το «Motherhood Project», κατά το οποίο δεν φωτογράφισε μόνο τη δική της καθημερινότητα με τα 4 παιδιά της, αλλά επισκέφτηκε τα σπίτια άλλων μαμάδων, απαθανατίζοντας την ζωή μιας μαμά όπως ακριβώς είναι στην πραγματικότητα. 

Το αποτέλεσμα του εγχειρήματός της είναι υπέροχο, ενώ πολλές από τις εικόνες της μας έκαναν να ταυτιστούμε και να νιώσουμε ότι «δεν είμαστε μόνες»!

Πηγή: abc.net.au

v