Απαγόρευσε στο γιο της να κάνει παρέα με τον κολλητό του επειδή έχει 2 μπαμπάδες

Απαγόρευσε στο γιο της να κάνει παρέα με τον κολλητό του επειδή έχει 2 μπαμπάδες

«Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι» λέει ο σοφός λαός και συνήθως οι γονείς παίρνουμε πολύ στα σοβαρά αυτή τη λαϊκή ρήση! Οι παρέες των παιδιών μας περνάνε από «ακτινογραφία» ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που απομακρύνουμε τα παιδιά μας από συγκεκριμένους φίλους τους επειδή δεν τους εγκρίνουμε.

Ωστόσο, μερικές φορές αντιδρούμε υπερβολικά και δεν δείχνουμε εμπιστοσύνη στην κρίση των παιδιών μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η παρακάτω μαμά, η οποία δίχασε το διαδίκτυο όταν απαγόρευσε στον 8χρονο γιο της να κάνει παρέα με τον καλύτερό του φίλο. Ο λόγος; Έμαθε πως το αγοράκι είχε δυο μπαμπάδες!

Η μητέρα είπε στο γιο της ότι ο τρόπος ζωής του φίλου του δεν ταιριάζει με τον δικό του, προσπαθώντας έτσι να τον απομακρύνει απ’ αυτόν. Το 8χρονο αγοράκι, όμως, αδυνατώντας να καταλάβει τα λόγια της μαμάς του, στεναχωρήθηκε πολύ ενώ, όσο περνούσαν οι μέρες, του έλειπε όλο και περισσότερο ο κολλητός του. 

Όμως ο 8χρονος δεν ήταν ο μόνος που στεναχωρήθηκε. Οι μπαμπάδες του φίλου του, με ανώνυμη ανάρτησή τους, δήλωσαν ότι ο γιος τους αναστατώθηκε πολύ μόλις έμαθε ότι δεν επιτρέπεται να κάνει παρέα με τον κολλητό του. Παράλληλα, χαρακτήρισαν την αντίδραση της συγκεκριμένης μαμάς ακραία και γεμάτη προκαταλήψεις. 

«Όλα ξεκίνησαν ένα απόγευμα Παρασκευής που είχαμε καλέσει τον 8χρονο φίλο του γιου μας στο σπίτι μας. Όταν χτύπησε το κουδούνι, ανοίξαμε και οι δυο μαζί την πόρτα και χαιρετήσαμε εγκάρδια τη μαμά του. Εκείνη δεν έδειξε να ξαφνιάζεται, ενώ ήταν πολύ φιλική μαζί μας. Τη Δευτέρα, όμως, ο γιος μας επέστρεψε σπίτι κλαίγοντας και όταν τον ρωτήσαμε τι συνέβη, μας είπε ότι η μαμά του κολλητού του δεν τον αφήνει να παίζει μαζί του. 

Αμέσως πήραμε τηλέφωνο την μαμά του φίλου του για να μάθουμε το γιατί, αλλά ειλικρινά δεν περιμέναμε τέτοια απάντηση. Ούτε λίγο ούτε πολύ, μας είπε ότι ο τρόπος ζωής μας δεν ήταν αποδεκτός και πως δεν ήθελε να έχει σχέση μαζί μας ο γιος της. Μας κατηγόρησε ότι ο Θεός δεν εγκρίνει τη ζωή που κάνουμε και πως είμαστε κακή επιρροή για το γιο μας. 

Ήταν πολύ δύσκολο για μας να εξηγήσουμε στο παιδί μας γιατί τον απέρριψε τόσο εύκολα η μαμά του κολλητού του. Του εξηγήσαμε ότι πρόκειται για μια προκατειλημμένη γυναίκα που δεν μπορεί να καταλάβει πόσο αγαπιόμαστε και πόσο αγαπάμε τον ίδιο».

Στο τέλος της ανάρτησης οι δυο μπαμπάδες ρωτούσαν πώς θα έπρεπε να χειριστούν το θέμα από δω και μπρος, προκαλόντας διχασμό. Πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να στηρίξουν την οικογένειά τους και τους επιβράβευσαν για τη στάση τους, ενώ άλλοι τόσοι πήραν το μέρος της προκατειλημμένης μαμάς.

Πηγή: mirror.co.uk

v