4 τσακωμοί του… κρεβατιού και πώς να τους αποφύγετε

4 τσακωμοί του… κρεβατιού και πώς να τους αποφύγετε

Είναι υπέροχο να κοιμάσαι και να ξυπνάς με τον άνθρωπό σου. Κακά τα ψέματα, όμως, το να μοιράζεσαι το κρεβάτι σου δεν είναι εύκολη υπόθεση ειδικά... αν με το ταίρι σου έχετε διαφορετικά «χούγια» όσον αφορά τον ύπνο. Μην ανησυχείτε ωστόσο! Υπάρχουν τρόποι για να επιλύσετε αυτούς τους μικροκαβγάδες και να ηρεμήσετε μια και καλή!

Ο πόλεμος για την κουβέρτα

Kαι εκεί που είσαι έτοιμη να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο στην αγκαλιά του Μορφέα, συνειδητοποιείς ότι από κάπου...μπάζει! Ο ένοχος είναι ο καλός σου, ο οποίος έχει τυλιχτεί σαν μπουρίτο με την κουβέρτα αφήνοντάς σε να ξεπαγιάζεις. Σαφώς και το αξίζει να τον ρίξεις από το κρεβάτι ωστόσο υπάρχουν πιο απλοί τρόποι για να λύσετε το θέμα χωρίς να τσακωθείτε: ο καθένας την κουβερτούλα του! Έτσι, δεν θα χρειαστεί να γίνετε ούτε «κλέφτες», ούτε φυσικά να καβγαδίσετε.

Σεισμός γίνεται; Α όχι η αγάπη μου ροχαλίζει

Το 'χουμε ζήσει (σχεδόν) όλες και δυστυχώς κάποιες κατ' επανάληψη: εκεί που είμαστε στα ζεστά, έτοιμες να κοιμηθούμε αρχίζει το ροχαλητό το έτερον ήμισυ σε κρεσέντο. Ενώ ξέρεις τι είναι, για μια στιγμή όντως θα πιστέψεις ότι βρίσκεσαι στη μέση του δρόμου έτοιμη για να σε πατήσει τρακτέρ! Οι βραχυπρόθεσμες λύσεις αυτού του προβλήματος είναι: να πείσετε τον σύντροφό σας να μην κοιμάται ανάσκελα ή να προσθέσετε ένα ακόμη μαξιλάρι για τον ύπνο, καθώς η ανύψωση του κεφαλιού βοηθάει στο πρόβλημα. Η εσχατη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε ωτοασπίδες και φυσικά, να επισκεφτείτε έναν γιατρό γιατί ίσως το ροχαλητό να οφείλεται στο βάρος ή στα κρεατάκια.

Ας ανοίξουμε το air-condition για να κοιμηθούμε με δυο παπλώματα

Συμβαίνει συχνά, ένας από τους δυο να είναι πιο κρυουλιάρης και να μην αντέχει να κοιμηθεί αν δεν σκεπαστεί με το πάπλωμα και το κουβερλί του καναπέ. Ενώ ο άλλος να είναι πιο άνετος και να ζεσταίνεται πιο εύκολα... Κάπου εκεί, ξεκινούν τρικούβερτοι καβγάδες και παράπονα του στιλ «μα, εγώ κρυώνω». Δυστυχώς, στο συγκεκριμένο πρόβλημα δεν υπάρχει η πολυπόθητη λύση που θα ικανοποιήσει και τους δυο! Γι΄αυτό καλό είναι να κάνετε έναν συμβιβασμό για να στεριώσετε στο ίδιο κρεβάτι. Συνήθως, οι κρυουλιάρηδες θα κάνουν την υποχώρηση και θα ρίξουν δυο παπλώματα για να αντέξουν σε μηδέν θερμοκρασίες κελσίου. 

«Δεν πιστεύω να σε ενοχλεί το φωτάκι...»

Για εμάς τους τυχερούς που κάνουμε συνεχόμενο ύπνο μας ενοχλεί το φωτάκι στις 3 τα ξημερώματα... ΠΟΛΥ! Όσοι υποφέρουν από μεταμεσονύκτιες αυπνίες οφείλουν να σέβονται το ταίρι τους κι αν δεν καταφέρουν να κοιμηθούν μέσα σ' ένα τέταρτο, καλό είναι να σηκωθούν και να εγκατασταθούν στο σαλόνι μέχρι να νυστάξουν. Ακούγεται σκληρό όμως δεν είναι! Κανείς δεν θέλει την αναμμένη οθόνη του κινητού σας δίπλα στον αμφιβληστροειδή του.

Φωτογραφίες: brightside.me

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v