Παντρεμένο ζευγάρι ανακαλύπτει ότι είχαν ερωτευτεί ξανά όταν ήταν μικρά παιδιά!

Παντρεμένο ζευγάρι ανακαλύπτει ότι είχαν ερωτευτεί ξανά όταν ήταν μικρά παιδιά!

Όταν η Heidi από το Στάνφορντ της Αγγλίας ήταν 6 χρονών, πήγε διακοπές με τους γονείς της σε ένα καλοκαιρινό θέρετρο της Τουρκίας. Οι διακοπές της απέκτησαν ενδιαφέρον και της έμειναν αξέχαστες όταν γνώρισε τον Ed, επίσης 6 ετών, ο οποίος είχε έρθει από το Λονδίνο με την οικογένειά για διακοπές στο ίδιο μέρος.

Οι δυο τους συμπαθήθηκαν αμέσως και έπαιζαν όλη μέρα μαζί είτε στη θάλασσα, είτε στις απογευματινές βόλτες. Μάλιστα, όταν περπατούσαν κρατιόντουσαν χεράκι χεράκι, κάτι που έκανε εντύπωση στους γονείς τους.  

Η φιλία τους διακόπηκε απότομα με το τέλος των διακοπών αλλά ευτυχώς, συναντήθηκαν ξανά το 14 χρόνια μετά, το 2011, στο πανεπιστήμιο. Φυσικά δεν αναγνώρισε ο ένας τον άλλον μέχρι αρκετά χρόνια αργότερα, το 2017, όταν πια ήταν παντρεμένοι και ευτυχισμένοι. 

Το ευτυχισμένο ζευγάρι λέει πως όταν συναντήθηκαν στο Πανεπιστήμιο ερωτεύτηκαν σχεδόν αμέσως και ήταν συνέχεια μαζί. Τέσσερα χρόνια μετά αποφάσισαν να παντρευτούν και οι δύο οικογένειες συναντήθηκαν για να γνωριστούν. Κατά τη διάρκεια του δείπνου, η μαμά της κοπέλας είπε πως η κόρη της είχε γνωρίσει κάποτε έναν Ed όταν ήταν μικρή, αλλά το θέμα έμεινε εκεί. 

Έγινε ο γάμος και λίγα μετά, ενώ η μητέρα της Heidi τακτοποιούσε την αποθήκη, βρήκε μια φωτογραφία της κόρης της με τον Ed από τις διακοπές τους στην Τουρκία. Την έδειξε στο ζευγάρι και τότε ανακάλυψαν πως πρόκειται για το ίδιο αγόρι που είχε ερωτευτεί όταν ήταν μικρή!

«Ξαφνιάστηκα όταν είδα τη φωτογραφία! Άρχισα να φωνάζω στη μαμά μου “ξέρεις ποιος είναι αυτός; Κι όμως τον ξέρεις πολύ καλά!”. Βέβαια το ίδιο ξαφνιάστηκε τόσο η μητέρα μου, όσο και ο Ed όταν του έδειξα τη φωτογραφία λίγο αργότερα» λέει η 29χρονη Heidi. 

Από τότε, το ζευγάρι λατρεύει να αφηγείται την ιστορία της πρώτης γνωριμίας του ενώ άρχισε να πιστεύει και στα… θαύματα! Εξάλλου, όλα δείχνουν πως η Heidi και Ed ήταν γραφτό να είναι μαζί….

Ελεύθερη μετάφραση από tiffytaffy.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v