12χρονος ήρωας πάλεψε με άγρια σκυλιά για να σώσει τα μικρά αδερφάκια του

12χρονος ήρωας πάλεψε με άγρια σκυλιά για να σώσει τα μικρά αδερφάκια του

Ο Ντίκον Άσμορ είναι μόλις 12 χρονών, αλλά η γενναιότητά του είναι τεράστια. Το έδειξε πρόσφατα όταν, καθώς επέστρεφε απ’ το σχολείο, είδε τα μικρά του αδερφάκια αντιμέτωπα με δύο σκυλιά που έδειχναν να έχουν πολύ άγριες διαθέσεις.

Πριν προλάβει να καταλάβει τι συμβαίνει, τα σκυλιά ξεκίνησαν να τρέχουν γαυγίζοντας προς τα τρία παιδιά. Σκεπτόμενος τον κίνδυνο να τραυματιστεί σοβαρά κάποιο απ’ τ’ αδερφάκια του, ο Ντίκον δεν έχασε στιγμή.

Όπως διηγήθηκε η μητέρα του που είδε τη σκηνή από λίγο πιο μακριά, ο μικρός ήρωας έριξε το σώμα του μπροστά στα σκυλιά και δέχτηκε τα χτυπήματα που προορίζονταν για τ’ αδέρφια του. Καθώς φώναζε στα μικρά να τρέξουν όσο πιο γρήγορα μπορούν και στα σκυλιά για να φοβηθούνε, ο Ντίκον ένιωσε ένα γερό δάγκωμα και είδε το ένα πιτμπουλ να τον τραβάει με μανία απ’ το αριστερό του πόδι.

Ευτυχώς, ο μικρός δεν φοβήθηκε και με φωνές και κλωτσιές κατάφερε να απελευθερωθεί και να διώξει για τα καλά τα σκυλιά την ώρα που τ’ αδερφάκια έβλεπαν έντρομα το περιστατικό.

Γι’ αυτούς που τον ξέρουν, αυτό που έκανε ο Ντίκον δεν αποτελεί έκπληξη, αφού πρόκειται για ένα παιδί με χρυσή καρδιά.

Δυστυχώς, μετά το περιστατικό ο μικρός χρειάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση στο πόδι και πλέον αναρρώνει στο σπίτι του δίπλα στη μητέρα και τα 3 αδέρφια του που τον υπεραγαπάνε. 

Όπως, άλλωστε τον αγαπάει και ο κόσμος που τον γνώρισε μέσα από τη ηρωική πράξη του και δεν δίστασε να βάλει χρήματα σε λογαριασμό που ανοίχτηκε για να καλυφθούν τα ιατρικά του έξοδα.

Πηγή: cafemom.com
v