Γονείς κρύβουν χρήματα σε βρεφικά προϊόντα για να βοηθήσουν άλλους γονείς

Γονείς κρύβουν χρήματα σε βρεφικά προϊόντα για να βοηθήσουν άλλους γονείς

Ένα ζευγάρι από την Καλιφόρνια, θέλησε να βοηθήσει τους γονείς της περιοχής του που, λόγω της πανδημίας, έχουν πληγεί πολύ οικονομικά. Αυτό που σκέφτηκε να κάνει είναι η υπέρτατη πράξη καλοσύνης και μόλις το κοινοποίησε στο Instagram έγινε αμέσως viral.

Το ζευγάρι, κάθε φορά που πήγαινε στο σουπερμάρκετ, έκρυβε χρήματα σε τυχαία προϊόντα για μωρά και μεγαλύτερα παιδιά όπως γάλατα, πάμπερς, μπιμπερό, θήλαστρα ή κρέμες. Η Krystal που είναι νοσοκόμα με τον σύζυγό της Patrick έχουν ήδη δύο παιδιά 5 και 8 και περιμένουν το τρίτο τον Οκτώβρη. Σε μια πρόσφατη επίσκεψή τους στο πολυκατάστημα της γειτονιάς τους διαπίστωσαν πόσο έχουν ακριβύνει τα προϊόντα για μωρά και νήπια από τότε που γέννησαν το πρώτο τους παιδί. 

«Θυμηθήκαμε πόσο δύσκολο ήταν για εμάς να ανταποκριθούμε στα έξοδα του μωρού όταν γίναμε πρώτη φορά γονείς και σκεφτήκαμε πως για τους νέους γονείς θα είναι ακόμα δυσκολότερο λόγω της πανδημίας» είπαν η Krystal και ο Patrick. 

Το ζευγάρι θέλησε να κάνει τη ζωή όσων έχουν μικρά παιδιά ευκολότερη και έτσι αποφάσισαν να κρύψουν χρήματα σε βρεφικά και παιδικά προϊόντα στα τρία σουπερ μαρκετ της περιοχής τους. Η Κrystal, στην ανάρτησή της στο Instagram, γράφει: «Όταν γεννήθηκε το πρώτο μας παιδί τα βγάζαμε πολύ δύσκολα πέρα. Σήμερα που έχω τη δική μου επιχείρηση και τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα οικονομικά, θέλω κι εγώ να βοηθήσω - να επιστρέψω την καλοσύνη που εισπράξαμε πριν χρόνια, βοηθώντας με τη σειρά μου τους νέους γονείς». 

Δεν παρέλειψε μάλιστα να υπενθυμίσει στου νέους γονείς πόσο καλή δουλειά κάνουν με τα παιδιά τους ενώ αποκάλυψε πως μέσα σε μία μέρα έκρυψε 1.000 δολάρια σε παιδικά προϊόντα και το έκανε για… προσωπικούς λόγους:

«Όταν ήματσαν νέοι γονείς, οι γείτονες, οι φίλοι και οι συγγενείς μας μάς στήριξαν με κάθε τρόπο. Μας έφερναν φαγητό, βοηθούσαν οικονομικά ή μας ψώνιζαν από το σούπερ μάρκετ όσα χρειαζόμασταν. Ήταν υπέροχο το συναίσθημα ότι κάποιος σε σκέφτεται και θέλει να σε βοηθήσει χωρίς ανταλλάγματα. Ήθελα να το νιώσουν κι άλλοι γονείς - να αισθανθούν πως κάποιος τους σκέφτεται και θέλει να τους φροντίσει απλά επειδή τους νοιάζεται».

Η υπέροχη αυτή μαμά εξέφρασε την ελπίδα πως οι νέοι γονείς που βρίσκουν τα χρήματα να νιώσουν όμορφα, αλλά παράλληλα να ανταποδώσουν την καλοσύνη σε άλλους ανθρώπους όπως μπορούν.«Ο κόσμος χρειάζεται περισσότερη καλοσύνη» καταλλήγει η Krystal. «Εύχομαι η πράξη μας να εμπνεύσει τους ανθρώπους να σκορπίσουν τη χαρά και την καλοσύνη παντού». 

Πηγή: today.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v