3χρονο κοριτσάκι στραγγαλίστηκε ενώ σκαρφάλωνε σε σχοινιά στην παιδική χαρά

3χρονο κοριτσάκι στραγγαλίστηκε ενώ σκαρφάλωνε σε σχοινιά στην παιδική χαρά

Ένα φρικτό ατύχημα συνέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες όταν ένα 3χρονο κοριτσάκι, ενώ έπαιζε στην παιδική χαρά του παιδικού σταθμού που πήγαινε, προσπάθησε να σκαρφαλώσει σε ένα σχοινί που κατέληγε σε μια ξύλινη γέφυρα. Σύμφωνα με το Associated Press, η αστυνομία ερευνά ήδη το ατύχημα.

Το απόγευμα της 10ης Μαΐου, η μικρή Σοφία έπαιζε στην παιδική χαρά όταν το σχοινί το οποίο προσπάθησε να σκαρφαλώσει τυλίχτηκε γύρω από το λαιμό της και την  τραυμάτισε σοβαρά. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν εσωτερικά τραύματα στο κεφάλι και δεν έδωσαν ελπίδες για ανάκαμψη. Δυο μέρες αργότερα, το κοριτσάκι υπέκυψε στα τραύματά του.

«Όπως γνωρίζετε πολλοί από εσάς, η Σοφία είχε ένα ατύχημα στις 10 Μαΐου. Την Τετάρτη 12 Μαΐου 2021 στις 5:06 μ.μ. Έφυγε από τη ζωή  για να είναι με τον Θεό και όλους τους φίλους της», γράφτηκε σε μια σελίδα GoFundMe που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει χρήματα για την κηδεία του κοριτσιού. «Έφυγε έχοντας λάβει πολλή αγάπη από τους γονείς της, ενώ δεν υπέφερε ούτε ένιωσε πόνο». 

Η σελίδα κατάφερε να συγκεντρώσει  46,000 δολάρια για την επικήδεια τελετή του 3χρονου κοριτσιού. 

Στον επικήδειό της, περιέγραψαν τη Σοφία ως ένα κορίτσι με σπουδαία φαντασία: 

«Η Σοφία ήταν πάντα γεμάτη χαρά. Άγγιξε τη ζωή πολλών ανθρώπων με την όμορφη και έντονη προσωπικότητά της. Της άρεσε να τραγουδά και να χορεύει με τη μαμά και τον μπαμπά της, να παίζει με τα ξαδέρφια της και τους φίλους της και να περνάει χρόνο με τους παππούδες της. Οι γονείς της θα θυμούνται πάντα ότι η Σοφία ότι έχει τα πιο όμορφα κόκκινα μαλλιά, ένα λαμπερό χαμόγελο, μια μεγάλη καρδιά και μια καταπληκτική ικανότητα να τους αγαπάει όλους».

Πηγή: cafemom.com
v