Μαμά γέννησε μωρό 5,7 κιλά και 60 εκ - δε χωρούσε στη ζυγαριά του νοσοκομείου

Μαμά γέννησε μωρό 5,7 κιλά και 60 εκ - δε χωρούσε στη ζυγαριά του νοσοκομείου

Μια 27χρονη γυναίκα έμεινε έκπληκτη όταν γέννησε ένα αγοράκι που ζύγιζε 5,7 κιλά και είχε ύψος 60 εκατοστά. Σύμφωνα με αναφορές, ο νεογέννητος Zagrys ήταν τόσο μεγάλος που δεν χωρούσε στις ειδικές ζυγαριές για νεογέννητα ενώ χρειάστηκε «δύο άτομα για να τον τραβήξουν την ώρα της γέννας».

Η Amy, η μαμά του μικρού Zagrys, γέννησε με καισαρική λόγω του μεγάλου μεγέθους του μωρού ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά πως ο γιος της ήταν σχεδόν διπλάσιος  από τον μέσο όρο των νεογέννητων. «Ήταν τόσο μεγάλος που χρειάστηκαν δύο άτομα για να τον τραβήξουν την ώρα της γέννας. Κάποια στιγμή άκουσα μία από τις μαίες να φωνάζουν “χρειαζόμαστε βοήθεια, το μωρό είναι τεράστιο!”. Όταν τον σήκωσαν για να τον δούμε εγώ κι ο σύζυγός μου, πάθαμε σοκ». Η Amy είπε ότι περίμενε ένα ψηλό μωρό αφού το είχε δείξει και το υπερηχογράφημα, αλλά και πάλι έμειναν έκπληκτοι όταν τον είδαν να γεννιέται: «Κι εγώ και ο άντρας μου είμαστε ψηλοί οπότε δεν ξαφνιαστήκαμε όταν μας είπε ο γυναικολόγος πως θα γεννήσουμε ένα μεγάλο μωρό. Ωστόσο, δεν είχαμε φανταστεί ότι θα είναι τόσο μεγάλο!» λέει η ευτυχισμένη μαμά και συμπλήρωσε: «Δεν χωρούσε καν στην ειδική ζυγαριά που έχουν για τα νεογέννητα… Ήταν πολύ ψηλός και φαρδύς».

Σύμφωνα με τους γονείς του, ο μικρός Zackie οπως τον φωνάζουν χαϊδευτικά, δε χωρούσε στα ρούχα που του είχαν αγοράσει, παρόλο που προορίζονταν για μωρά 3 μηνών. Για την ακρίβεια, περίμεναν πως ο Zagrys θα ζύγιζε όσο περίπου και η μεγάλη του αδελφή όταν γεννήθηκε, αλλά οι διαφορές τους, σύμφωνα με την μητέρα τους, ήταν μεγάλες τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, όσο και μετά.

Οι δυο γονείς δεν παρέλειψαν να δηλώσουν πανευτυχείς με το νέο μέλος της οικογένειας, με το οποίο πήγαν αμέσως για… ψώνια!

Πηγή: thesun.co.uk

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

v