Kαθηγητής πανεπιστημίου στηρίζει τις μαμάδες-φοιτήτριες με τον πιο γλυκό τρόπο

Kαθηγητής πανεπιστημίου στηρίζει τις μαμάδες-φοιτήτριες με τον πιο γλυκό τρόπο

Οι μητέρες χρειάζονται όλη την υποστήριξη που μπορούν να λάβουν - ειδικά από τους εργοδότες ή τους καθηγητές τους, σε περίπτωση που είναι ακόμα φοιτήτριες. Ο Troy Littleton, M.D., Ph.D., είναι καθηγητής Νευροεπιστήμης στο Τμήμα Βιολογίας και Εγκεφάλου και Γνωστικών Επιστημών στο MIT ενώ διευθύνει επίσης ένα ερευνητικό εργαστήριο στο σχολείο. Αν αφήσουμε για λίγο στην άκρη τους τίτλους του, όμως, βλέπουμε πώς πρόκειται για έναν υπέροχο άνθρωπο που σέβεται τις μαμάδες που φοιτούν στην τάξη του και το έδειξε έμπρακτα με τον πιο γλυκό τρόπο.

Συγκεκριμένα, τοποθέτησε μια φορητή κούνια στο γραφείο του για να βοηθήσει μια μαθήτριά του. Ανέβασε στο Twitter την φωτογραφία με την εξής λεζάντα: «Ο νέος μου εξοπλισμός είναι και ο αγαπημένος μου - μια φορητή κούνια στο γραφείο μου ώστε να μπορεί η φοιτήτριά μου να φέρνει το 9 μηνών κοριτσάκι της, όταν χρειάζεται. Επιπλέον εγώ θα παίζω με την μικρούλα όσο η μαμά της κάνει δουλειά. Είμαι κερδισμένος απ' όλες τις απόψεις».

Η φωτογραφία έγινε αμέσως viral συγκεντρώνοντας θετικές αντιδράσεις απ' όλο τον κόσμο.

Μια τόσο απλή και όμως ουσιώδης κίνηση έφερε χαμόγελα στα χείλη πολλών μαμάδων που σπουδάζουν και δουλεύουν. Μπράβο του!

Πηγή: mother.ly

v