7χρονος κολύμπησε για 1 ώρα και έσωσε τον πατέρα και την αδερφή του από βέβαιο πνιγμό

7χρονος κολύμπησε για 1 ώρα και έσωσε τον πατέρα και την αδερφή του από βέβαιο πνιγμό

Ένα αγοράκι μόλις 7 χρονών από την Φλόριντα της Αμερικής κολύμπησε κόντρα σε ισχυρό ρεύμα επί μία συνεχόμενη ώρα ώσπου έφτασε στην όχθη του ποταμού προκειμένου να ζητήσει βοήθεια για να σωθούν ο πατέρας και η 4χρονη αδερφή του.

Ο πατέρας με τα δυο παιδιά του βρισκόνταν αγκυροβολημένοι στη βάρκα τους και ψάρευαν. Τα ρεύματα του ποταμού ωστόσο, ήταν ισχυρά και η 4χρονη βρέθηκε στο νερό να πνίγεται παρά το γεγονός πως φορούσε σωσίβιο. 

Αμέσως ο μπαμπάς βούτηξε για να τη σώσει. «Τους είπα πως τους αγαπώ επειδή δεν ήμουν σίγουρος για το τι θα συμβεί», ανέφερε, ενώ συμπλήρωσε «προσπάθησα να μείνω και με τους δυο τους».

Ο 7χρονος Τσέις ξεκίνησε να κολυμπά κουνώντας τα χέρια και τα πόδια του αλλά και σε ύπτια θέση προκειμένου να μην κουραστεί. «Το ρεύμα ήταν από την αντίθετη πλευρά και το να κολυμπήσεις προς την όχθη ήταν πολύ δύσκολο», είπε ο Τσέις που κολυμπούσε για μία ώρα προκειμένου να ζητήσει βοήθεια.

Έφτασε έπειτα από μια ώρα στην όχθη του ποταμού και κατευθύνθηκε στο κοντινότερο σπίτι για να ζητήσει βοήθεια. Αργότερα έφτασαν πυροσβέστες και αστυνομικοί που εντόπισαν τον πατέρα και την κόρη περίπου ένα μίλι μακριά από τη βάρκα τους. «Ούρλιαζα για βοήθεια και κουνούσα τα χέρια μου ελπίζοντας ότι κάποιος θα μας ακούσει. Ο Τσέις έφτασε στην όχθη και έφερε βοήθεια και μας έσωσε τη ζωή».

Πηγή: reader.gr

v