13χρονη ξυλοκοπήθηκε άγρια από συνομήλική της για μια παρεξήγηση

13χρονη ξυλοκοπήθηκε άγρια από συνομήλική της για μια παρεξήγηση

Δυστυχώς, τον τελευταίο καιρό τα περιστατικά βίας μεταξύ νέων παιδιών ολοένα και αυξάνονται. Αυτή τη φορά θύμα είναι ένα 13χρονο κορίτσι απ΄τη Θεσσαλονίκη που ξυλοκοπήθηκε άγρια από συνομήλική της όταν βρέθηκαν για να λύσουν μια εφηβική παρεξήγηση.

Σύμφωνα με το Mega η 13χρονη είχε παρεξηγηθεί με συνομήλικές της. Μια από αυτές της έκλεισε ραντεβούν ώστε να βρεθούν και να λύσουν το θέμα. Όταν συναντήθηκαν η μαθήτρια έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από άγνωστη συνομήλική της που απλά εκτελούσε τις εντολές των υπόλοιπων κοριτσιών.

Όπως είπε η μητέρα της «Παρασκευή την πήρανε τηλέφωνο και της κλείσανε ραντεβού για την Κυριακή. Πήγε γιατί δεν πίστευε ότι θα γίνει φασαρία. Πήγαινε για να λυθεί το θέμα. Εκεί της είπανε ότι "εγώ για σένα έφαγα ξύλο, άρα πρέπει να σε χτυπήσω κι εγώ. Δεν θα το κάνω εγώ, θα βάλω άλλη". Κι έρχεται η άλλη και αρχίζει και χτυπάει το παιδί μου» ενώ σημείωσε ότι ένα πιο δυνατό χτύπημα θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο.

Η 13χρονη κατήγγειλε ότι δέχτηκε απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι και το πρόσωπο από την συνομίληκή της, πίσω από το δημαρχείο Ευόσμου όπου είχε κλειστεί το ραντεβού. Όταν κατάφερε να ξεφύγει ειδοποίησε τη μητέρα της, η οποία τη μετέφερε στο νοσοκομείο.

«Υπήρχαν έντονοι πόνοι λόγω χτυπημάτων. Ο αυχένας της έχει δημιουργήσει έναν ευθειασμό. Ζαλίζεται πάρα πολύ το παιδί» πρόσθεσε η μητέρα της, η οποία έχει δώσει, όπως λέει, στην αστυνομία, τα στοιχεία της έφηβης που επιτέθηκε στην κόρη της, ενώ ήδη έχει υποβάλει μήνυση εναντίον της.

Πηγή: thetoc.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v