7χρονη και 5χρονος έσωσαν τη ζωή της μαμάς τους με την πρωτοφανή ψυχραιμία τους

7χρονη και 5χρονος έσωσαν τη ζωή της μαμάς τους με την πρωτοφανή ψυχραιμία τους

H φράση «κάνε παιδιά να δεις καλό» μπορεί να χρησιμοποιείται με αρνητική χροιά, στην περίπτωση όμως αυτής της μαμάς είναι πέρα για πέρα ακριβής. Δυο μικρά παιδάκια ηλικίας 5 και 7 ετών έσωσαν τη ζωή της μαμάς τους χάρη στην αποφασιστικότητα και τα γρήγορα αντανακλαστικά τους.

Η Rebecca Holford γλίστρησε και έπεσε από τις σκάλες του σπιτιού της και έμεινε λιπόθυμη αρκετή ώρα. Όπως η ίδια ανέφερε δεν θυμάται καθόλου την πτώση και όταν συνήλθε βρισκόταν ήδη στο ασθενοφόρο χάρη στα δυο παιδιά της που αντιμετώπισαν την κατάσταση με ψυχραιμία ενήλικα.

Η 7χρονη Nene βρήκε το κινητό τηλέφωνο της μαμάς της και κάλεσε το 999 για ασθενοφόρο. Ήταν τόσο ήρεμη που μέχρι να φτάσει η βοήθεια σπίτι τους, σκέπασε την μαμά της με μια κουβερτούλα όσο ήταν αναίσθητη. Ο 5χρονος Billy ήταν πιο τρομαγμένος και μονολογούσε ότι η μαμά του ήταν νεκρή.

Οι επικεφαλής των υπηρεσιών ασθενοφόρων επαίνεσαν τα παιδιά για τη γενναιότητά τους. Η 34χρονη μαμά δήλωσε πόσο περήφανη είναι και πόσο καταπληκτικά είναι και τα δυο της τα παιδιά.

Όση ώρα η μητέρα ήταν αναίσθητη, η κόρη της χειριζόταν με ψυχραιμία το θέμα στο τηλέφωνο - μετρούσε τις αναπνοές της μαμάς της και έδινε σαφής οδηγίες για το πώς θα φτάσει σπίτι της το ασθενοφόρο. Μάλιστα, κάλεσε και μια γειτόνισσα και φίλη της οικογένειας για να τη βοηθήσει.

Η Ρεβέκκα, η οποία είναι διαβητική και έχει κάνει τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις στην πλάτη της τα τελευταία δύο χρόνια, είπε: «Έχω εξηγήσει στα παιδιά μου τι πρέπει να κάνουν σ' αυτές τις περιπτώσεις και απ' ότι φαίνεται η κόρη μου τα είχε εμπεδώσει.»

Πηγή: mirror.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v