3χρονη ζήτησε τούρτα Lion King με το θάνατο του Μουφάσα για τον πιο απίθανο λόγο

3χρονη ζήτησε τούρτα Lion King με το θάνατο του Μουφάσα για τον πιο απίθανο λόγο

Ένα 3χρονο κορίτσι κέρδισε τον άτυπο τίτλο του «πιο εξυπνου παιδιού στον κόσμο» όταν ζήτησε μια τούρτα Lion King για τα γενέθλιά της, αλλά σε μια πολύ συγκεκριμένη και απρόβλεπτη εκδοχή.

Το συμβάν δημοσιοποίησε η θεία της μικρής στο Twitter με μια φωτογραφία που εκ πρώτης όψεως σοκάρει αφού, αντί για μια από τις χαρούμενες σκηνές της ταινίας, βλέπουμε την πιο δραματική: τον θάνατο του Μουφάσα που κείτεται στο έδαφος, ενώ ο Σίμπα κοιτάζει αποσβολωμένος από το χείλος του γκρεμού.

Το απίθανο όμως δεν είναι αυτό αλλά ο λόγος που η μικρή ζήτησε τη συγκεκριμένη σκηνή. Δεν τη ζήτησε επειδή είναι η πιο συγκινητική ή η αγαπημένη της, αλλά επειδή με το που τη δουνε και τη θυμηθούνε «όλοι θα είναι πολύ λυπημένοι για να φάνε τούρτα κι έτσι θα την έχω όλη για τον εαυτό μου»!

Η αλήθεια είναι ότι ο ζαχαροπλάστης έκανε πολύ καλή δουλειά αφού η εμβληματική σκηνή σου ‘ρχεται αμέσως στο μυαλό μόλις βλέπεις την τούρτα. Παρ’ όλ’ αυτά, η θεία της μικρής δεν αποκάλυψε ποτέ αν το κόλπο της πέτυχε κι έφαγε όλη την τούρτα μόνη της όπως επιθυμούσε.

Και να μην πέτυχε όμως, η πονηρή 3χρονη έγινε αντικείμενο λατρείας από τους χρήστες των social media που ενθουσιάστηκαν με την ιδέα της και πρόσθεσαν τις δικές τους: «Τέλεια ιδέα. Του χρόνου στη δικά μου τούρτα θα ζητήσω τη σκηνή που πεθαίνει η μητέρα του Μπάμπι», είπε ένας από αυτούς.

Πηγή: mirror.co.uk
v