Έφηβος σκάβει επί 6 χρόνια υπόγειο σπίτι στον κήπο μετά από καβγά με τους γονείς του

Έφηβος σκάβει επί 6 χρόνια υπόγειο σπίτι στον κήπο μετά από καβγά με τους γονείς του

Όταν ήμασταν στην εφηβεία οι καβγάδες με τους γονείς μας θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν επικοί. Κλάματα, φωνές και «απειλές» εκτοξεύονταν εκατέρωθεν, όμως, μετά από λίγο όλοι ήμασταν μονιασμένοι και αγαπημένοι. Στην περίπτωση αυτού του νεαρού, όμως, τα πράγματα πήγαν λίγο διαφορετικά...

Όταν ήταν 14 χρονών Andres Canto τσακώθηκε με τους γονείς του επειδή του είπαν να φορέσει τα «καλά» του ρούχα για μια επίσκεψη - κάτι που τον έκανε έξαλλο. Αποφάσισε, λοιπόν, αντί να συνοδεύσει τους γονείς του να κάτσει εκνευρισμένος σπίτι του.

Πάνω στην ταραχή του βούτηξε μια τσάπα και μια αξίνα και άρχισε να σκάβει θυμωμένα το έδαφος στο πίσω μέρος του κήπου. Από τότε δεν σταμάτησε και 6 χρόνια μετά έφτιαξε μια υπόγεια γκαρσονιέρα που αποτελείται από ένα καθιστικό και ένα υπνοδωμάτιο, 10 μέτρα κάτω από τη γη.

Όπως εξήγησε ο νεαρός το χώμα αφαιρέθηκε αρχικά με το χέρι χρησιμοποιώντας κουβάδες, αλλά καθώς ο Andres πήγαινε όλο και πιο βαθιά, άρχισε να μελετά τεχνικές ανασκαφής και αργότερα ανέπτυξε ένα σύστημα τροχαλίας για να μεταφέρει τα ερείπια στην επιφάνεια.

Ακόμη είπε ότι οι γονείς του ήταν πολύ εντάξει με αυτό το ξέσπασμα! Το μόνο που χρειάστηκε ήταν να πάρουν έγκριση από τις αρχές για τη νομιμότητα του «εγχειρήματος» - δεν βρήκαν προβλήματα όμως καθώς δεν μπορούσε να οριστεί ως υπόγειο, επέκταση ή δομή αποθήκευσης.

Πολύ ψύχραιμη οικογένεια!

Πηγή: mirror.co.uk

v