Πώς να συνδυάσετε τα λευκά sneakers για να είστε πάντα κομψή

Πώς να συνδυάσετε τα λευκά sneakers για να είστε πάντα κομψή

Τα λευκά sneakers είναι πέρα από κάθε αμφιβολία ο καλύτερος φίλος της γυναίκας! Είναι πρακτικά παπούτσια που μπορείς να τα φορέσεις απ' το πρωί έως το βράδυ αρκεί να ξέρεις να τα συνδυάσεις σωστά. Ευτυχώς, οι συνδυασμοί είναι πολλοί και μπορείς να διαλέξεις αυτόν που θα σε κάνει να νιώσεις μια... θεά. Δες με ποιους τρόπους θα κλέψεις την παράσταση σε κάθε σου βήμα!

Φορέματα

Τα φορέματα είναι το πιο θηλυκό κομμάτι στην γυναικεία ντουλάπα και ναι, κάποια από αυτά ταιριάζουν απόλυτα με τα λευκά αθλητικά παπούτσια γιατί μπορείς να τα φορέσεις το πρωί στο γραφείο και το βράδυ για μια βόλτα. 

Μια πολύ σικάτη επιλογή είναι τα midi φορέματα με φλοράλ print. Είτε είναι στενής γραμμής, είτε είναι πιο αέρινα δίνουν ένα φανταστικό αποτέλεσμα που τραβάει τα βλέμματα.

Τα αθλητικά μονόχρωμα φορέματα ταιριάζουν απόλυτα με τα λευκά sneakers και θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες τόσο στις πρωινές, εξωτερικές δουλειές, όσο και σε μια απογευματινή βόλτα.

Ένα πιο... girly ντύσιμο που όμως μπορεί να υποστηριχθεί καταπληκτικά και από εμάς που έχουμε πατήσει τα δεύτερα -άντα, είναι τα αέρινα πάνω απ' το γόνατο φορέματα σε γήινα χρώματα.

Φούστες

Από τα πιο κομψά κομμάτια του γυναικείου ντυσίματος είναι οι φούστες. Οι επιλογές είναι πολλές για να τις συνδυάσετε άψογα με τα sneakers - μπορεί να είναι πλισέ, υφασμάτινες ακόμα και slip (φούστα μεσοφόρι).

Προτιμήστε maxi ή midi φούστες με φλοράλ ή άνιμαλ print, αλλά και μονόχρωμες και δώστε προσοχή στα αξεσουάρ όπως η τσάντα! Επιλέξτε μικρού μεγέθους και για το βράδυ εννοείται το αγαπημένο σας clutch.

Palazzo παντελόνι

To παντελόνι palazzo, με άλλα λόγια το αεράτο και σε ανοιχτή γραμμή παντελόνι είναι από τα πιο πρακτικά κομμάτια που μπορείς να αποκτήσεις. Είναι κομψό και ανάλογα το ύφασμά του μπορεί να φορεθεί απ' το πρωί έως το βράδυ. Για τις βραδινές εξόδους το ιδανικό ύφασμα είναι το λινό. Όσο για το χρώμα προτιμήστε ουδέτερα ακόμα και αν έχουν κάποιο print.

Τζιν παντελόνια

To τζιν παντελόνι σε οποιοδήποτε χρώμα - ήταν, είναι και θα είναι το πιο διαχρονικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Και φυσικά σε συνδυασμό με τα λευκά sneakers απογειώνουν το look μας. Σ' αυτή την επιλογή μη φοβηθείτε να προτιμήσετε oversized τσάντες και μεγάλα σκουλαρίκια.

Τα sneakers ταιριάζουν με όλα. Είναι στιλάτα, αναπαυτικά και με ότι συνδυασμό κι αν κάνετε θα παραμείνετε κομψή και μια... θεά του στιλ.

Φωτογραφίες: pinterest.com

v