5 μυστικά στο ντύσιμο για να φαίνεστε 10 χρόνια νεότερη!

5 μυστικά στο ντύσιμο για να φαίνεστε 10 χρόνια νεότερη!

Όπως και να το κάνουμε ο χρόνος περνάει και φέρνει αλλαγές στην εμφάνισή μας. Το χρώμα των μαλλιών μας, το κούρεμα, το ντύσιμο και το στιλ παίζουν σημαντικό ρόλο στο πώς φαινόμαστε στους άλλους, αλλά και στο πώς νιώθουμε για τον εαυτό μας. Και επειδή εμείς νιώθουμε νεότατες και θέλουμε να μικροδείχνουμε, ανακαλύψαμε 6 μυστικά στο ντύσιμο που «κόβουν» χρόνια και τα μοιραζόμαστε μαζί σας.

Πείτε όχι στα φαρδιά τζιν και φορέστε skinny

Απαλλαγείτε από όλα τα φαρδιά σας τζιν και προτιμήστε τα skinny ή αυτά που έχουν ίσια γραμμή. Εκτός του ότι μας κάνουν να φαινόμαστε πιο αδύνατες, μπορούν να συνδυαστούν με διαφορετικά στιλ και μας κάνουν να δείχνουμε πιο νέες και πιο κομψές.

Πείτε όχι στο total black look και βάλτε χρώμα στη ζωή σας

Όσο αγαπημένο κι αν είναι το total black ντύσιμο και όσο κι αν θεωρούμε ότι ταιριάζει με την ωριμότητα της ηλικίας μας, καλό θα ήταν να μην το προτιμάμε καθώς μας προσθέτει χρόνια αντί να μας αφαιρεί. Τα χρώματα και τα σχέδια σίγουρα φτιάχνουν την διάθεση, χωρίς να δίνουν υπερβολή στο ντύσιμο, αρκεί να ξέρουμε πώς να τα συνδυάσουμε και δίνουν έναν τόνο πιο φρέσκο στη συνολική μας εμφάνιση.

Πείτε όχι στα φαρδιά ρούχα και αναδείξτε τις καμπύλες σας

Πράγματι, τα φαρδιά ρούχα καλύπτουν τις ατέλειες στη σιλουέτα μας η αλήθεια όμως είναι ότι δεν συγκρίνονται με τα στενά ρούχα που διαγράφουν όμορφα τις καμπύλες μας και τραβούν τα βλέμματα. Τα φαρδιά ρούχα μας κάνουν να «χανόμαστε» και να δείχνουμε τουλάχιστον 5 χρόνια μεγαλύτερες. Και δεν το θέλουμε αυτό!

Αναδείξτε τη μέση σας

Η ανάδειξη της μέσης μας είναι το κλειδί για να φαινόμαστε πιο νέες και πιο στιλάτες. Επιλέξτε μια φαρδιά ζώνη, ένα σακάκι, ή μια ζακέτα που δένεται στη μέση για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και σε καμία περίπτωση μην «βγάζετε» την μπλούζα έξω από το παντελόνι ή τη φούστα!

Προτιμήστε μινιμαλιστικά αξεσουάρ

Ενώ οι παλαιότερες γενιές ήταν λάτρεις των τεράστιων κοσμημάτων που φαίνονται πολυτελή οι νεότερες προτιμούν πιο μινιμαλιστικά αξεσουάρ, που δίνουν μια κομψή πινελιά στη συνολική μας εμφάνιση. Προτιμήστε λοιπόν απλά κοσμήματα και αξεσουάρ και πιστέψτε μας, θα μικροδείχνετε!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v