«Κουράστηκα να λένε ότι είμαι όμορφη, αλλά πρέπει να κάνω κάτι με τα κιλά μου»

«Κουράστηκα να λένε ότι είμαι όμορφη, αλλά πρέπει να κάνω κάτι με τα κιλά μου»

Δυστυχώς, το έχουμε ακούσει πολλάκις: «Έχεις τόσο ωραίο πρόσωπο, κρίμα που είσαι παχιά» ή «Αν ήσουν πιο αδύνατη θα είχες περισσότερη πέραση γιατί κατά τ' άλλα, είσαι όμορφη». Και παρόλο που έχουν γίνει σημαντικά βήματα για να... εξαλειφθεί αυτός ο ρατσιμός προς τους εύσωμους ανθρώπους, υπάρχουν μερικοί που συνεχίζουν να γίνονται αγενείς. Όπως στην περίπτωση αυτής της κοπέλας, η οποία κουράστηκε να ακούει από τρίτους ότι είναι όμορφη παρά το πάχος της.

Η χρήστης του TikTok @elladonnelly_xo έχει αποδεχτεί το γεγονός ότι έχει παραπάνω κιλά και πλέον, δεν την πειράζει καθόλου. Ωστόσο, δυσφορεί όταν διάφοροι της λένε ότι έχει πολύ ωραίο πρόσωπο για να είναι τόσο παχιά.

Η Ellα είναι πολύ αγαπητή στο κοινό τη και έχει 270.000 ακολούθους! Στα βίντεό της προσπαθεί να περάσει μια θετική εικόνα για το σώμα της και μιλάει για το πώς πρέπει να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας γι' αυτό που είναι.

Προς απάντηση όλων που τη σχολιάζουν αρνητικά είπε: «Θεωρώ ότι είμαι τέλεια και οι άλλοι έχουν το πρόβλημα».

Σε πολλά βίντεο δίνει συμβουλές για στιλ και προτείνει συνδυασμούς. Οι φαν της, τήν αγαπούν και χαίρονται να βλέπουν έναν άνθρωπο με τόση αυτοπεποίθηση. 

Μπράβο της και εμείς θα πούμε το γνωστό τα πάχη μας, τα κάλλη μας!

Πηγή: thesun.co.uk

v