Κλειδώνετε το μπάνιο τη νύχτα: μαμά που κόντεψε να χάσει το 2χρονό της προειδοποιεί

Κλειδώνετε το μπάνιο τη νύχτα: μαμά που κόντεψε να χάσει το 2χρονό της προειδοποιεί

Οι κίνδυνοι μέσα στο σπίτι για ένα παιδί είναι πολλοί περισσότεροι απ’ ότι φανταζόμαστε, αλλά αυτό που συνέβη σ’ αυτήν τη μαμά είναι πραγματικά ανήκουστο. Σοκαρισμένη και τρομαγμένη, λοιπόν, η Αυστραλέζα μοιράστηκε την περιπέτειά της στα social media για να προειδοποιήσει όλους τους γονείς του κόσμου για το τι θα μπορούσε να τους συμβεί στα καλά καθούμενα.

«Ήταν 4 τα ξημερώματα, όταν ο 4χρονός μας ήρθε να μας ξυπνήσει, τρέχοντας και ουρλιάζοντας ότι ο 2χρονος αδερφός του είναι στη μπανιέρα και κινδυνεύει να πνιγεί.

Όταν φτάσαμε έντρομοι, τον βρήκαμε μέσα στο νερό με τα ρουχαλάκια και την πάνα του, κανονικά. Είχε τραβήξει ένα σκαμνάκι, ανέβηκε επάνω – δεν το ειχε ξανακάνει ποτέ – έβαλε την τάπα στο σιφώνι, άνοιξε τη βρύση και μπήκε στη μπανιέρα. Το νερό όμως είχε φτάσει στο χείλος και ο μικρούλης μας δεν μπορούσε να βγει. Μάλλον προσπαθούσε, αλλά είχε κουραστεί τόσο που είχε αρχίσει να αφήνεται – τον έπαιρνε κυριολεκτικά ο ύπνος όταν φτάσαμε.

Δοξάζουμε ακόμη τον Θεό που ο αδερφός του ξύπνησε κι αυτός, παρ’ ότι συνήθως κοιμάται βαθιά, και έτρεξε να δει τι γίνεται στο μπάνιο απ’ όπου ερχόταν ο θόρυβος που άκουσε.

Πιστέψτε με, ήταν η πιο τραυματική εμπειρία της ζωής μου. Ευτυχώς ο μικρούλης είναι καλά στην υγεία του. Πλέον βγάζουμε τη βάνα της βρύσης, κλειδώνουμε την πόρτα του μπάνιου, ενώ βάλαμε και έναν αισθητήρα με ειδοποίηση στην πόρτα των παιδιών για να ξυπνάμε όταν κάποιο βγει έξω στη μέση της νύχτας.

Κάνω έκκληση σε όλους τους γονείς του κόσμου, να προσέχουν τα πάντα γιατί δεν ξέρεις από πού θα σου ‘ρθει το κακό. Τα πιτσιρίκια μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα απ’ ότι φανταζόμαστε και οι κίνδυνοι είναι πάρα πολλοί στ’ αλήθεια.»

Πηγή: mirror.co.uk
v