Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο σύζυγος ομολόγησε ότι σκότωσε την Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο σύζυγος ομολόγησε ότι σκότωσε την Καρολάιν

Πριν από λίγο καιρό η βάρβαρη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν που ξεψύχησε δίπλα στο μωρό της, συγκλόνισε ολόκληρη τη χώρα. Μετά από εκτεταμένες έρευνες της αστυνομίας ο δράστης βρέθηκε και, δεν ήταν άλλος από τον σύζυγό της! Μετά από κατάθεση 6 ωρών στη ΓΑΔΑ ο 32χρονος πιλότος ομολόγησε τη δολοφονία της άτυχης μανούλας.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μεταφέρθηκε στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ με τη συνοδεία αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με ορισμένα «θολά» σημεία της υπόθεσης, αμέσως μετά το μνημόσυνο της συζύγου του, που έγινε το πρωί στην Αλόννησο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, τα στοιχεία που οδήγησαν την αστυνομία να καλέσει εκ νέου τον δράστη για κατάθεση, είναι τα εξής:

Αρχικά, η αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι του ζευγαριού, δεν συμβαδίζει χρονικά με τα όσα είχε καταθέσει ο 32χρονος. Ακόμη, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, την ώρα που ο πιλότος υποστήριζε, ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, από τους δράστες, φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσιάζει δραστηριότητα και συγκεκριμένα ότι γίνονται βήματα.

Επίσης, «φως» στην υπόθεση, ρίχνει και το βιομετρικό ρολόϊ - κινητό της άτυχης κοπέλας που έχει καταγράψε τους παλμούς της, την ώρα που σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο σύζυγός της έπρεπε να ήταν νεκρή.

Ο καθ' ομολογίαν δράστης πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πηγή: euro2day.gr

v