Επικηρύχθηκαν για €300.000 οι δολοφόνοι της άτυχης 20χρονης μάνας στα Γλυκά Νερά

Επικηρύχθηκαν για €300.000 οι δολοφόνοι της άτυχης 20χρονης μάνας στα Γλυκά Νερά

Η βάρβαρη δολοφονία της 20χρονης μητέρας δίπλα στο μωρό της έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Θεόδωρος Χρονόπουλος, δήλωσε πως «τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας». Μάλιστα, πρόσθεσε ότι ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη, οι οποίοι επικηρύχθηκαν με 300.000 ευρώ!

Η ανακοίνωση της επικήρυξης

Με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου.

Οι πρώτες δηλώσεις του 32χρονου συζύγου 

«Θα τους πιάσουνε. Η αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της. Τους παρακαλέσαμε να μη μας κάνουν κακό. Να μη συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό που πάθαμε εμείς» δήλωσε συντετριμμένος στους δημοσιογράφους.

Πηγή: iefimerida.gr

v