Καταγγελία 22χρονης: Γνωρίστηκαν στο facebook, βγήκαν ραντεβού και τη βίασε

Καταγγελία 22χρονης: Γνωρίστηκαν στο facebook, βγήκαν ραντεβού και τη βίασε

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Αγία Παρασκευή, όταν ένας 22χρονος φέρεται να βίασε μια συνομήλική του με την οποία είχε γνωριστεί στο facebook. Η κοπέλα σε τραγική κατάσταση μετέβη χθες στην αστυνομία και τον κατήγγειλε.

Όπως η ίδια δήλωσε γνώρισε τον νεαρό μέσω Facebook. Eίχαν βγει μια φορά στο παρελθόν, χωρίς να υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ τους. Το βράδυ της Τετάρτης όμως μετά από έξοδό τους, την έσυρε σ' ένα σκοτεινό σημείο πίσω από ένα βενζινάδικο και τη βίασε.

Όπως είπε η κοπέλα ο δράστης επιχείρησε να τη φιλήσει τρεις φορές κατά τη διάρκεια της εξόδου, όμως, εκείνη του ξεκαθάρισε ότι τον βλέπει φιλικά. Κάτι που δεν έγινε σεβαστό αφού στο τέλος της βραδιάς της όρμησε και της έφραξε το στόμα και τη βίασε. Αφού ολοκλήρωσε την ειδεχθή του πράξη, την εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε.

Οι Αρχές, σύμφωνα με την περιγραφή και όσα κατέθεσε η 22χρονη έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ακολουθώντας τα στοιχεία και τις φωτογραφίες από τα social media.

Πηγή: protothema.gr

v