«Με τον άντρα μου δεν θέλουμε παιδιά και η πεθερά μου διαδίδει ότι είμαι στείρα»

«Με τον άντρα μου δεν θέλουμε παιδιά και η πεθερά μου διαδίδει ότι είμαι στείρα»

Η αλήθεια είναι ότι μια γυναίκα δεν παντρεύεται μόνο τον άντρα της, αλλά και το σόι του! Υπάρχουν ορισμένες τυχερές που απέκτησαν μια νέα υπέροχη οικογένεια και η πεθερά τους είναι σαν δεύτερη μάνα τους. Δυστυχώς, όμως, για κάποιες αυτό το ευτυχές σενάριο μοιάζει με όνειρο απατηλό. Όπως για παράδειγμα σε αυτή την περίπτωση...

Μια πεθερόπληκτη νύφη απευθύνθηκε στους χρήστες τους Reddit και μοιράστηκε μαζί τους την απαράδεκτη συμπεριφορά της πεθεράς της. Όπως εξήγησε «Ο σύζυγός μου και εγώ δεν θέλουμε παιδιά. Είχε κάνει αγγειεκτομή πριν ακόμα τον γνωρίσω. Δεν με πείραζε καθόλου καθώς δεν σκόπευα να γίνω μητέρα και έτσι τα 'χαμε βρει μεταξύ μας».

Η μητέρα του ωστόσο, απ' ότι είπε, δεν ήξερε για την βαζεκτομή και θεωρούσε δεδομένο ότι μετά τον γάμο θα γινόταν γιαγιά. Μάλιστα, έλεγε συνεχώς πόσο ανυπομονούσε για ένα εγγονάκι. Ο σύζυγός της μίλησε στην μητέρα του για την εγχείρηση και θεώρησε το θέμα λήξαν.

Μέχρι που σ' ένα οικογενειακό δείπνο η οικογένεια του γαμπρού άρχισε να παρηγορεί την νύφη, λέγοντάς της να μην χάνει το κουράγιο της. Σύντομα έμαθε ότι η πεθερά της, αδυνατώντας να συμφιλιωθεί με την επιλογή του γιου της, διέδιδε πίσω από την πλάτη της σε συγγενείς και φίλους ότι είναι στείρα.

Όταν πήγε και της ζήτησε τον λόγο, η πεθερά της απάντησε ότι δεν ήθελε κανένας να θεωρεί τον γιο της λιγότερο άντρα. «Άρχισα να ουρλιάζω και μπροστά σε όλους είπα την αλήθεια!» είπε, ενώ συνέχισε λέγοντας «Ο σύζυγός μου ήρθε σπίτι, η μητέρα του έκλαιγε και του είπε ότι κατέστρεψα τη φήμη της. Του είπε μάλιστα πώς προσπαθώ να τον κάνω να την μισήσει. Εκείνος πήρε το μέρος μου όμως! 'Εκοψε κάθε επαφή μαζί της».

Οι περισσότερoι χρήστες σοκαρισμένοι από την εξομολόγηση της κοπέλας πήραν το μέρος της και της είπαν ότι η ίδια η μάνα κατέστρεψε τη σχέση με το παιδί της.

Πηγή: mirror.co.uk

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v