Γιαγιά, κόρη και εγγονή έχουν γενέθλια ίδια μέρα - συμβαίνει 1 στα 48 εκατομμύρια

Γιαγιά, κόρη και εγγονή έχουν γενέθλια ίδια μέρα - συμβαίνει 1 στα 48 εκατομμύρια

Είναι εξαιρετικά σπάνιο να συμβεί, αφού οι πιθανότητες είναι 1 στα 48 εκ. αλλά αυτές οι τρεις γυναίκες, που εκπροσωπούν τρεις διαφορετικές γενιές της ίδιας οικογένειας, γεννήθηκαν όλες την ίδια ημέρα, στις 2 Οκτωβρίου.

Η Λούρδες Πισάρο, η γιαγιά, γεννήθηκε στις 2/10 του 1959 και η κόρη της Τζέσικα Τσάβες, στις 2/10 του 1989. Το 2013, στις 2 Οκτωβρίου και πάλι, γεννήθηκε η μικρή Σαμπέλα Κοντρέρας, ανηψιά της Τζέσικα και εγγονή της Λούρδες από την άλλη της κόρη, Σάρα.

«Είναι απίθανο συναίσθημα να γιορτάζω τα γενέθλιά μου μαζί με τη μαμά μου και την ανηψούλα μου», δήλωσε στα μέσα η Τζέσικα.

Το αξιοπερίεργο σύμφωνα με την ευτυχισμένη θεία, είναι ότι καμία γέννα δεν έγινε προγραμματισμένα, με πρόκληση τοκετού ή καισαρική τομή, ώστε να γίνει επιλογή της ημερομηνίας. Ήταν μια καθαρή και υπέροχη σύμπτωση!

«Η Σαμπέλα ξέρει ότι ανήκει σε μια ξεχωριστή τριάδα ανθρώπων από μικρή, αφού ένα πράγμα που είπαν οι γιατροί που την ξεγέννησαν όταν το έμαθαν ήταν ότι αυτό συμβαίνει 1 φορά στα 48 εκατομμύρια και πρέπει να το μάθει όλος ο κόσμος», συνέχισε η Τζέσικα.

Από τότε, οι τρεις γυναίκες γιορτάζουν τα γενέθλιά τους όλες μαζί, με τούρτα, μπαλόνια, αλλά και τη σχετική επετειακή επίσκεψη από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Πηγή: goodmorningamerica.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v