Διασωληνώθηκε 8χρονος που τον παρέσυρε αυτοκίνητο – άφαντος ο οδηγός

Διασωληνώθηκε 8χρονος που τον παρέσυρε αυτοκίνητο – άφαντος ο οδηγός

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας δίνει το 8χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην κοινότητα Κέντρου Ηλείας το απόγευμα της Κυριακής κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Σύμφωνα με το thebest.gr, το 8χρονο παιδί είναι διασωληνωμένο και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Η ομάδα των γιατρών που το παρακολουθεί δίνει τη δική της μάχη, στην παρούσα φάση, για να κρατήσει το 8χρονο παιδί στη ζωή. Οι επόμενες ώρες είναι και οι πιο κρίσιμες αφού, όπως δήλωσε ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, Ανδρέας Ηλιάδης, «πρέπει να περιμένουμε 48 ώρες για να μπορέσουμε να πούμε περισσότερα».

Το παιδί φέρει θλαστικά τραύματα στα πόδια και τη μέση, πνευμονικές θλάσεις και μεγάλα ελλείμματα στο δέρμα του. Εάν ο μικρούλης καταφέρει να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή θα χρειαστεί πλαστικές επεμβάσεις για να ξεπεραστούν αυτά τα μεγάλα προβλήματα στο δέρμα του. Πάνω από το παιδί βρίσκονται γιατροί πολλών ειδικοτήτων τις προσπάθειες των οπίων συντονίζουν οι ειδικοί εντατικολόγοι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το αυτοκίνητο που παρέσυρε το άτυχο παιδί βρέθηκε, αλλά ο άνδρας που το οδηγούσε ακόμη αναζητείται, αν και τα στοιχεία του είναι ήδη γνωστά στις Αρχές.

Πηγή: thetoc.gr

v