Πιερία: απήγαγαν οικογένεια με 4 παιδιά – γλύτωσαν επειδή απέδρασε ο πατέρας

Πιερία: απήγαγαν οικογένεια με 4 παιδιά – γλύτωσαν επειδή απέδρασε ο πατέρας

Μια απίστευτη υπόθεση απαγωγής εκτυλίχθηκε σε παραθαλάσσια περιοχή του νομού Πιερίας τη Δευτέρα όταν άγνωστοι άρπαξαν με τη βία 6μελή οικογένεια (ζευγάρι με 4 ανήλικα παιδιά) την οποία μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία (σε κάποια φάρμα) με σκοπό να αποσπάσουν χρήματα από τους γονείς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, «η οικογένεια κατακρατήθηκε παράνομα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ οι δράστες, με φραστικές απειλές και απειλή πρόκλησης βλάβης σ' ένα από τα παιδιά, απαιτούσαν την καταβολή χρημάτων, προκειμένου να τους απελευθερώσουν».

Το πρωί της Τρίτης ο πατέρας, που τραυματίστηκε στο χέρι από τους δράστες στη διάρκεια της απαγωγής, κατάφερε να ξεφύγει και έφτασε πεζός σε κατάστημα στην περιοχή των Τεμπών από όπου ειδοποίησε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις απαγωγείς οι οποίοι είναι αλλοδαποί, σε αγροτικό χωματόδρομο του Δήμου Τεμπών, ενώ αναζητούνται και δύο ακόμα συνεργοί τους.

Νωρίτερα,οι δράστες είχαν απελευθερώσει τη μητέρα με τα παιδιά. Η αστυνομία τους βρήκε, μετά από τηλεφώνημα, στο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων του ΚΤΕΛ Λάρισας.

Πηγή: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

v