Λ. Σακκά: Οι αγορομάνες έχουμε χρέος να διδάξουμε στ’ αγόρια μας τον σεβασμό

Λ. Σακκά: Οι αγορομάνες έχουμε χρέος να διδάξουμε στ’ αγόρια μας τον σεβασμό

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η αγαπημένη ηθοποιός και μανούλα Λίνα Σακκά έστειλε το δικό της ηχηρό μήνυμα προς όλες τις αγορομάνες, μιλώντας ξεκάθαρα για τις αξίες με τις οποίες πρέπει να μεγαλώνουν τους γιους τους.

Συνόδευσε μάλιστα το κείμενο με ένα γλυκύτατο στιγμιότυπο με τον μονάκριβο γιο της.

Η ανάρτηση της Λίνας Σακκά:

«Αυτό το αγόρι είναι ο γιος μου, τον μαθαίνω να σέβεται τον συνάνθρωπο, είτε είναι άντρας, είτε γυναίκα, είτε είναι ο έξυπνος της τάξης είτε ο "τελευταίος", να σέβεται βαθιά και να κατανοεί την διαφορετικότητα, σε όλα τα επίπεδα, να συνυπάρχει αρμονικά αλλά και να υπερασπίζεται το δικαίωμα του να είναι ο εαυτός του και να απολαμβάνει την ζωή του, να μην αφήνει κανέναν να τον θεωρεί τρωτό και έρμαιο των ορέξεων του, να μοιράζεται αγάπη, να βρει συνοδοιπόρους στα όνειρα του να χαίρεται και να υπερασπίζεται τα δικαιώματα του, χωρίς να επεμβαίνει στην ελευθερία έκφρασης των γύρω του!!!

Αν αδικηθεί να βρει το θάρρος να υπερασπιστεί τον εαυτό του, να βγει δυνατά να εκφραστεί!! Να τιμά το ταίρι που θα επιλέξει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του!!!!

Εμείς οι μανάδες αγοριών έχουμε χρέος να διδάξουμε τον σεβασμό, τον θαυμασμό, την εκτίμηση, την αποδοχή και την συγχώρεση στους μελλοντικούς συζύγους, φίλους, επαγγελματίες, μαστόρους και επιστήμονες καλλιτέχνες, και μη!!! #metoo ❤️ !!!#κανένας μόνος #καμίαμόνη ΑΓΟΡΟΜΑΝΕΣ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ!!!! ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΝΕΣ ΕΠΙΣΗΣ!!!! ❤️ #loveyouall ❤️»

Μπράβο Λίνα! Δεν θα μπορούσαμε να τα πούμε καλύτερα.
v