Στα 32 της έχει 12 παιδιά και δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Στα 32 της έχει 12 παιδιά και δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

«Όσο πιο πολλά, τόσο πιο καλά» ισχυρίζονται οι πολύτεκνοι γονείς, που παρά την κούραση και τις δυσκολίες, δεν θα άλλαζαν με τίποτα την μεγάλη τους οικογένεια. Για κάποιες γυναίκες, το να περιτριγυρίζονται από παιδάκια είναι η απόλυτη ευτυχία. Όπως και στην περίπτωση της Britni Church, που στα 32 της έφερε στον κόσμο το... 12ο παιδί της.

 

Πριν από λίγες ημέρες η Britni έγινε μανούλα για 12η φορά και το μοιράστηκε με τους followers της στην κοινότητα του TikTok. Ένας χρήστης ωστόσο την ρώτησε αν νιώθει άνετα με το να έχει τόσα παιδιά, θεωρώντας το υπερβολή. Η απάντησή της ήταν αφοπλιστική.

«Κάποια στιγμή είχα νιώσει την ανάγκη να δικαιολογηθώ γιατί έχω τόσα παιδιά. Λες και είναι κάτι κακό. Δεν θα τα άλλαζα για τίποτα στον κόσμο όμως. Είμαι πολύ περήφανη για τα μικρά μου. Δεν ντρέπομαι και ναι, νιώθω άνετα. Όλοι μας έχουμε χαρεί πολύ με το καινούριο μωράκι. Θα αγαπηθεί με τον ίδιο τρόπο που αγαπήθηκε το πρώτο, το δεύτερο κτλ. Τα ήθελα τα παιδιά μου δεν ήταν ατύχημα.»

Η μαμά απέκτησε το πρώτο της παιδί, Crizman, έξι ημέρες μετά τα 16α γενέθλιά της με τον πρώην σύζυγό της. Το ζευγάρι παντρεύτηκε και απέκτησαν άλλα 4 παιδιά - τον Jordan 14 ετών, τον Caleb 13 ετών, την Jace 12 ετών και την Cadence 10 ετών. Δεν έμειναν μαζί όμως και χώρισαν.

Μετά το διαζύγιο, η Britni έμεινε απροσδόκητα έγκυος στο 6ο παιδί της, τη Jesalyn που τώρα είναι 8 χρονών. Μεγάλωσε μόνη της τα 6 της παιδιά μέχρι που γνώρισε τον άντρα της ζωής της το 2014.

Το ζευγάρι έχει έκτοτε αποκτήσει 5 παιδιά και πρόσφατα καλωσόρισαν και το 6ο μέλος της οικογένειας.

Πηγή: thesun.co.uk

v