Γύρισε από διακοπές και βρήκε το σπίτι της αγνώριστο – το άλλαξε η πεθερά της!

Γύρισε από διακοπές και βρήκε το σπίτι της αγνώριστο – το άλλαξε η πεθερά της!

Και τι δεν έχουμε ακούσει να έχουν κάνει οι πεθερές αυτού του κόσμου κι όμως, κάθε φορά εμφανίζεται κάποια που κάνει το ανήκουστο και μας αφήνει παγωτό. Όπως αυτή πεθερά που άφησε παγωτό τη νύφη της, όταν εκείνη γύρισε από διακοπές για να βρει το σπιτικό της κυριολεκτικά αγνώριστο!

Η δόλια η γυναίκα έσκασε απ’ το κακό της κι αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία στα social media για να ξεθυμάνει κάπως. Εξήγησε, λοιπόν, στους φίλους της ότι το σπίτι τους το νοικιάζει η πεθερά της που έχει κι ένα δικό της κλειδί για ώρα ανάγκης.

Όταν το ζευγάρι έφυγε για 15ήμερες διακοπές όμως, εκείνη μπήκε μέσα με πολύ κακές προθέσεις.

Όταν επέστρεψαν όλα τα έπιπλα ήταν σε διαφορετική θέση, σε βαθμό που δεν αναγνώριζαν το σπίτι τους.

«Αυτό που με έβγαλε εκτός εαυτού», είπε η πεθερόπληκτη νύφη, «είναι ότι φαίνεται πως έψαξε όλα τα πράγματά μας, ακόμη και τα εντελώς προσωπικά τα οποία έβαλε σε άλλο συρτάρι γιατί δεν της άρεσε η θέση τους».

Είπε ακόμη ότι η πεθερά της άλλαξε τελείως τα συρτάρια και τα ντουλάπια στην κουζίνα και το μπάνιο. Ακόμη και τα φαγητά μετακίνησε!

«Το χειρότερο είναι ότι πλέον δεν έχω ιδέα που είναι τι μέσα στο ίδιο μου το σπίτι», συνεχίζει η άμοιρη γυναίκα, «και ανακατεύομαι στη σκέψη ότι κάποιος μπήκε μέσα ενώ λείπαμε και ψαχούλεψε τα πάντα χωρίς την άδειά μας. Νιώθω σχεδόν σαν να με έχουν βιάσει».

Όπως αποκάλυψε, η γυναίκα δεν έχει μιλήσει ακόμη στην πεθερά της γιατί δεν πιστεύει ότι θα κρατήσει την ψυχραιμία της.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι εξοργίστηκαν με την εμπειρία της και συμφώνησαν ότι είναι δουλειά του άντρα της να βάλει τη μάνα του στη θέση της.

Πηγή: 7news.com.au
v