Ρέθυμνο: Άντρας πυροβόλησε και σκότωσε 47χρονη μητέρα δύο παιδιών

Ρέθυμνο: Άντρας πυροβόλησε και σκότωσε 47χρονη μητέρα δύο παιδιών

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου, αλλά και το πανελλήνιο, από το αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην τουριστική περιοχή του Πανόρμου, με θύμα μία 47χρονη γυναίκα.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής. Ο 49χρονος εισέβαλλε στο κατάστημα της 47χρονης και με κυνηγετική καραμπίνα την πυροβόλησε στην πλάτη. Μάλιστα από τα σκάγια τραυματίστηκε στο χέρι και ένας τουρίστας. Ο 49χρονος μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή.

Πρόκειται για έναν άντρα ο οποίος διατηρεί ταβέρνα στην περιοχή. Το θύμα διατηρούσε επιχείρηση με fish spa δίπλα από την ταβέρνα του. Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής η 47χρονη ήταν μία ήσυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών και δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν στην περιοχή. Ο δράστης είναι πατέρας τριών παιδιών.

Μιλώντας στο cretapost, επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο Πάνορμο, δεν μπορούν να εξηγήσουν τους λόγους που όπλισαν το χέρι του του 49χρονου. Δράστης και θύμα γνωριζόντουσαν και διατηρούσαν, λόγω εργασίας, φιλικές σχέσεις. Και οι δύο ζουν στην ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου, αν και η γυναίκα δεν έχει καταγωγή από την Κρήτη.

Κάποιες άλλες πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο δράστης και θύμα να ήταν ζευγάρι.

Μετά το περιστατικό, επικράτησε πανικός με ασθενοφόρα και περιπολικά να καταφθάνουν στο σημείο. Η γυναίκα διεκομίσθη στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου οι γιατροί απλά διαπίστωσαν το θάνατο της.

Οι αστυνομικοί γνώριζαν από την πρώτη στιγμή την ταυτότητα του δράστη και εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του. Λίγη ώρα αργότερα το όχημά του εντοπίστηκε. 

Εκείνος είχε στρέψει την καραμπίνα εναντίον του και είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διεκομίσθη στο νοσοκομείο Ρεθύμνου σε κρίσιμη κατάσταση και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο.Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάστασή του είναι εξαιρετικά κρίσιμη και προσπαθούν να την σταθεροποιήσουν.

Πηγή: thetoc.gr
v