Πάτρα: 6χρονος βρέθηκε να περιπλανιέται μόνος – άφαντοι από προχθές οι γονείς

Πάτρα: 6χρονος βρέθηκε να περιπλανιέται μόνος – άφαντοι από προχθές οι γονείς

Ένα παιδί μόλις 6 ετών βρέθηκε να περιπλανιέται μόνο του λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην Πάτρα και οι αρχές αδυνατούν μέχρι τώρα να ενοπίσουν τους γονείς ή κάποιον συγγενή του.

Μόλις εντοπίστηκε το παιδί, αμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και οδηγήθηκε σε ασφαλές μέρος. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το παιδί βρέθηκε μόνο του στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στην Πάτρα.

Για την υπόθεση ειδοποιήθηκε το Χαμόγελο του Παιδιού που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για την αναζήτηση των γονιών του 6χρονου αγοριού:

«Δίνονται στη δημοσιότητα, στο πλαίσιο σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών, φωτογραφίες ανήλικου αγοριού, ηλικίας έξι ετών περίπου, (αγνώστων λοιπών στοιχείων), που βρέθηκε ασυνόδευτο, σε καλή κατάσταση υγείας, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στην Πάτρα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, κρίνεται απολύτως αναγκαία, επειδή η πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης, η διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του ανήλικου καθώς και των βιολογικών γονέων του και ο εντοπισμός αυτών ή άλλων πλησιέστερων συγγενών του είναι άλλως αδύνατη ή ουσιωδώς δυσχερής.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2610695130 του Τμήματος Ασφαλείας Πατρών. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε με την Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 που λειτουργεί 24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο από Το Χαμόγελο του Παιδιού. Η επικοινωνία θα είναι εμπιστευτική και ανώνυμη.»

Πηγή: thecaller.gr

v