Βρέφος βρέθηκε νεκρό σε κλειστό αυτοκίνητο – η μαμά είχε πάει για ψώνια

Βρέφος βρέθηκε νεκρό σε κλειστό αυτοκίνητο – η μαμά είχε πάει για ψώνια

Ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους του καλοκαιριού για τα παιδιά και ειδικά για τα μωρά, είναι η ζέστη και γι’ αυτό οι ειδικοί τονίζουν επανειλημμένως κάθε χρόνο όλα αυτά που οι γονείς οφείλουν να προσέχουν και να μην κάνουν ΠΟΤΕ. Δυστυχώς, παρά τις σαφείς προειδοποιήσεις, υπάρχουν κάποιοι που κάνουν ολέθρια λάθη, τα οποία κοστίζουν ακόμη και τη ζωή των παιδιών τους.

Ένα βρέφος 7 μηνών βρέθηκε πριν λίγες μέρες νεκρό μέσα σε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ ενός εμπορικού κέντρου, στη Μέσα της Αριζόνα.

Η αστυνομία δέχτηκε τη σχετική κλήση γύρω στις 1.30 το μεσημέρι, όταν η ζέστη βρίσκεται στο αποκορύφωμά της. Το βρέφος βρέθηκε νεκρό από την ίδια τη μητέρα του, η οποία έλειπε στα διπλανά μαγαζιά για ένα ολόκληρο δίωρο χωρίς να το έχει συνειδητοποιήσει, όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα. Η επιτόπια έρευνα έδειξε ότι τα παράθυρα ήταν κλειστά, ενώ η θερμοκρασία έξω απ’ το αυτοκίνητο την ώρα του δυστυχήματος είχε φτάσει τους 41 βαθμούς Κελσίου.

Όταν οι αστυνομικοί και οι διασώστες έφτασαν στο σημείο το παιδί δεν ανέπνεε πια. Οι διασώστες προσπάθησαν να κάνουν ανάνηψη, αλλά ήταν πολύ αργά όπως διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο όπου μετέφεραν το βρέφος.

Πηγή: cafemom.com

v