«Αυτοκόλλητες» ξαδέρφες έμειναν έγκυες ταυτόχρονα και περιμένουν όλες δίδυμα!

«Αυτοκόλλητες» ξαδέρφες έμειναν έγκυες ταυτόχρονα και περιμένουν όλες δίδυμα!

Τρεις ξαδερφούλες απ’ το Μισισίπι, η Μέλοντι, η Κόρτνεϊ και η Τζανέσα μοιράστηκαν πρόσφατα μια δυσάρεστη εμπειρία, αφού έμειναν έγκυες και απέβαλαν και οι τρεις τους. Η ζωή, όμως, τους χαμογέλασε σύντομα, αφού μέσα στον Οκτώβριο θα γεννήσουν και οι τρεις – και μάλιστα, δίδυμα!

«Είναι πολύ περίεργο», λέει η Κόρτνεϊ, «όλοι μας ρωτάνε αν έχουμε ιστορικό διδύμων στην οικογένεια, αλλά κανένας κοντινός συγγενής δεν είχε ποτέ δίδυμα. Είμαστε οι πρώτες στην οικογένεια και μάλιστα όλες ταυτόχρονα».

Λίγο καιρό πριν, είχαν μείνει και πάλι έγκυες σε κοντινές χρονικές περιόδους. Αλλά βίωσαν και οι τρεις τους την δύσκολη εμπειρία της αποβολής.

Γι’ αυτόν τον λόγο, κατά τη διάρκεια της νέα εγκυμοσύνης τους είναι και οι τρεις συγκρατημένα αισιόδοξες, υπό τον φόβο μην πάει κάτι στραβά για δεύτερη φορά.

«Συναισθηματικά, έχουμε τις καλές μας μέρες και τις κακές μας μέρες», λέει η Τζανίσα, αναφερόμενη στο άγχος που προκαλεί σε κάθε εγκυμονούσα μια προηγούμενη εγκυμοσύνη που διακόπηκε απότομα.

Παρά την αναμενόμενη πίεση, οι τρεις «αυτοκόλλητες» ξαδέρφες συμφωνούν ότι η ευτυχής σύμπτωση να μείνουν έγκυες όλες μαζί τις έχει βοηθήσει πάρα πολύ ψυχολογικά – στηρίζουν και ενθαρρύνουν συνεχώς η μία την άλλη.

«Μιλάμε για όσα μας ανησυχούν και όσα μας συμβαίνουν, πηγαίνουμε σε σεμινάρια μαζί και προσπαθούμε να χαιρόμαστε κάθε στιγμή της τριπλής εγκυμοσύνης μας», συνεχίζει η Τζανίσα που αναμένεται να γεννήσει τελευταία στις 11 Οκτώβρη και περιμένει αγόρια.

Πρώτη θα γεννήσει η Μέλοντι, ένα κορίτσι και ένα αγόρι, στις 3 Οκτώβρη. Αμέσως μετά, στις 5 του μήνα, θα γεννήσει η Κόρτνεϊ, πάλι ένα κι ένα.

«Δεν φοβάμαι καθόλου γιατί έχω τις ξαδερφούλες μου μαζί μου», λέει συγκινημένη η Μέλοντι.

«Αυτό που ζούμε είναι αληθινά απίστευτο», συμπληρώνει η Κόρτνεϊ.

«Ξέρουμε ότι ακόμη κι αν δεν είμαστε τέλειες μαμάδες, θα το ζήσουμε όλες μαζί», κλείνει με μια αισιόδοξη ματιά στο μέλλον η Τζανίσα.

Πηγή: becauseofthemwecan.com

v