Έμεινε έγκυος στο παιδί του άντρα της 1 χρόνο μετά τον θάνατό του

Έμεινε έγκυος στο παιδί του άντρα της 1 χρόνο μετά τον θάνατό του

Για την Ελίντι, χήρα του αυστραλού πρωταθλητή του σνόουμπορντ Άλεξ Πάλιν, η εγκυμοσύνη της είναι η ευκαιρία να ζήσει τη ζωή που ονειρεύτηκαν οι δυο τους πριν τον ξαφνικό χαμό του. «Είναι αυτό που θέλαμε και οι δύο», λέει, αφού τους τελευταίους 9 μήνες της ζωής τους μαζί, προσπαθούσαν αδιάκοπα για ένα παιδί.

Το παιδί δεν ήρθε και δυστυχώς, ο Άλεξ πέθανε σε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια μιας κατάδυσης για ψάρεμα στα 32 του μόλις χρόνια. Μέσα στο σοκ της απώλειάς του, η Ελίντι θυμάται ότι η ίδια καιη οικογένεια του έτρεφαν ελπίδες ότι μπορεί να είχε μείνει έγκυος πριν το τραγικό συμβάν.

Αυτό όμως δεν είχε συμβεί κι έτσιη Ελίντι προχώρησε σε λήψη σπέρματος απ’ το νεκρό σώμα του συζύγου της, ώστε να δοκιμάσει να φέρει στον κόσμο το παιδί τους με τη διαδικασία της εξωσωματικής.

Η πρώτη απόπειρα απέτυχε, αλλά η Ελίντι δεν έχασε τις ελπίδες της και με τη δεύτερη κατάφερε να μείνει έγκυος με το παιδί του αγαπημένου της. «Είναι μεγάλη μου τιμή», λέει η ευτυχής εγκυμονούσα, «να έχω αυτήν την ευκαιρία, να φέρω στη ζωή κάτι απ’ τον Άλεξ».

«Ο άντρας μου ήταν φαινόμενο», συνεχίζει χαρούμενη, «και θέλω να μάθω στο παιδί μας όλα όσα χαρακτήριζαν τον ταλαντούχο πατέρα του, όλα όσα πέτυχε και θα ήθελε ακόμη να πετύχει».

«Σπαράζει η καρδιά μου που δεν θα είναι εδώ να χαρεί κι αυτήν τη στιγμή, να μεγαλώσουμε μαζί το παιδί μας», λέει η Ελίντι, «αλλά νιώθω την ενέργειά του να μου δίνει δύναμη και, ειλικρινά, είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να προκύψει από μια τέτοια τραγωδία».

Η νεαρή μέλλουσα μητέρα θα ήθελε επίσης να ενημερώσει όλες τις χαροκαμμένες γυναίκες γι’ αυτήν την σημαντική επιλογή που τους δίνει η επιστήμη, ώστε να είναι προετοιμασμένες, αφού εκείνη το έμαθε κατά τύχη.

Πηγή: 7news.com.au
v